Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért akarnak mégjobban...

Miért akarnak mégjobban szigorítani? Hová már?

Figyelt kérdés

Ma olvastam, hogy még jobban szigorítani akarnak, hogy kijárási tilalom legyen. Mert most mi van könyörgöm??? Budapestet, Pest megyét külön akarják, hogy megyére elosztva lehetnek szigorítások?

Mit akarnak, miért akarnak szigorítani még?

2021. márc. 15. 22:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
34%
Az embereket beakarják terelni a karámba, megfosztani a szabadságot is már mindennel ja és a mesterséges intelligencia segítségével, egyetemben.
2021. márc. 15. 22:52
 2/33 anonim ***** válasza:
80%

Ki akar?

Van pár lezárásfétises akit ez szexuálisan izgat

2021. márc. 15. 22:52
 3/33 árokpart ***** válasza:
40%
Én sem értem miért akarnak idő előtt mármint 2022 előtt megbukni. Elképesztő lassan sajnos ami már itt megy. A 2006-2010 közötti időszakot is lassan túlszárnyalja negatívumban ez a röpke pár hónap.
2021. márc. 15. 22:53
 4/33 anonim ***** válasza:
83%

"Ma olvastam, hogy még jobban szigorítani akarnak, hogy kijárási tilalom legyen. Mert most mi van könyörgöm?"

Nem tudom, hogy mit olvastál és hogy ott hogy fogalmaztak, de különbség vana kijárási korlátozás és tilalom között.

"Budapestet, Pest megyét külön akarják, hogy megyére elosztva lehetnek szigorítások?"

Ezt a részt nem teljesen értem, hogy mit akartál, de ha arra gondolsz, hogy megyénként legyenek a szigorítások, azt én pont logikusnak tartom. Ha egy megyében nem olyan komoly a helyzet, mint Bp-en, akkor ne kelljen az adott megyében szigorúbb szabályokat alkalmazni Bp miatt.

2021. márc. 15. 23:02
 5/33 A kérdező kommentje:

El fogjuk érni, hogy ki sem mehetünk sehová.

Orbánt kéne bezárni.

2021. márc. 15. 23:16
 6/33 anonim ***** válasza:
44%
teljesen el akarják lehetetleníteni az embereket és a tűrő képességüket tesztelni
2021. márc. 15. 23:23
 7/33 anonim ***** válasza:
70%
Most nincs kijárási tilalom, csak este 8 után. Csak kijárási korlátozás van. Még megtílthatják akár azt is hogy kimenj az utcára, mint wuhanban. Bezártak a boltok is. A hadsereg hordta minden lakás elé a heti konzervkészletet. Itt mondjuk erre nincs kapacitás, szóval érdemes felhalmozni konzervet, csak mind bab legyen. Kipróbáltam. Folyton szellőztetni kell.
2021. márc. 15. 23:26
 8/33 anonim ***** válasza:
20%

Javít*

csak ne mind bab legyen.

2021. márc. 15. 23:30
 9/33 anonim ***** válasza:
25%

6 Nem tudsz mit tenni, hát a belvárosban már golyószórós fegyveresek mászkálnak. Mégis hova lázadnál?

Már csak egy lépés a FEMA táborok megnyitása

2021. márc. 15. 23:31
 10/33 anonim ***** válasza:
15%
brutál
2021. márc. 15. 23:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!