Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Cecike fenyeget,hogy ha nem...

Cecike fenyeget,hogy ha nem jön javulàs,akkor tovàbb szigorítanak?

Figyelt kérdés

Engem nagyon felidegesit,hogy mit zsaroljak mar az embereket.

Orokke be leszunk zarva?

Ti hogy birjatok ezt?

Szerintem mar tok depis mindenki.

Azt hittem tavasszal enyhitenek,de nem még lehet,hogy szigorítàs lesz.

Mit képzelnek ezek? De komolyan!

Szerintem ilyen-olyan daganatos megbetegedesben tobben halnak meg a vilagon 1 ev alatt,mint ebbe a virusba.

2021. márc. 1. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Ez őket nem érdekli. Van egy agendájuk, amit mindenáron végigvisznek, még ha olyan 20-30%-nyi ember beledöglik is.
2021. márc. 1. 12:34
 2/5 anonim ***** válasza:
48%
Csúnya lesz. De én sokkal "szívesebben" magamra vállalnám a rákot, ha az lenne az ára, hogy vége legyen ennek a rémálomnak.
2021. márc. 1. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

"Orokke be leszunk zarva?

Ti hogy birjatok ezt?

Szerintem mar tok depis mindenki."

Egyfelől ez senkinek sem ideális helyzet, mindenki szeretné, ha nem lenne járvány. De járvány van, és azt is látom, hogy felnőtt emberek sírják tele a netet naponta, és látványosan nem tudják viselni a helyzetet. Egyre több embert látok az utcán maszk nélkül, egyre többen fogyasztanak az utcán (kikérik a bureszt a mekiből és megeszik az étterem előtt), a tömegközlekedésre tér vissza szépen a tömeg. Gáz. Ezek az okai, hogy még mindig tizedeli a nyugdíjasainkat a járvány, sokan meg ott tartanak, hogy biztosan Müller Cecília miatt fertőz a vírus, és bezárva *akarják* tartani a lakosságot (lol). Az a szerencse, hogy nem egy sokkal pusztítóbb vírust szívtunk be, ki is pusztulnánk szépen...addig a kis sárga robotemberek betartanak szépen minden szabályt, és az ötvenmilliós Dél-Koreában sosem volt akkora a napi fertőzésszám, mint nálunk a csúcson. Nem kellene elgondolkodni, hogy akár meg is emberelhetnénk magunkat?

"Azt hittem tavasszal enyhitenek,de nem még lehet,hogy szigorítàs lesz.

Mit képzelnek ezek? De komolyan!"

Nem gyanús, hogy ez nem attól függ, hogy milyen kedve van a politikusoknak? Szerinted ők élvezik, hogy pengeélen kell táncolniuk, mert a lakosság leghangosabb, gyermeki értelmi szinten lévő része egyszerre akar nyitva tartó éttermeket, meg felszabaduló orvosi kapacitást is? Persze orosz meg kínai oltás nem kell, hiszen azok politikailag nem jó vakcinák. :D Egy-két év múlva visszatekintve szerintem sok embernek fog nagyon égni a pofája, hogy milyen hisztit levágott a járvány alatt (persze miért is feltételezek önkritikát az ilyenektől, az az én igen nagy vétkem).

2021. márc. 1. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:
86%
Majd 40 év múlva kiderül, mi is volt ez.
2021. márc. 1. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
60%

"Az a szerencse, hogy nem egy sokkal pusztítóbb vírust szívtunk be, ki is pusztulnánk szépen..."

Meg is érdemeljük, ez a nyugati egy életképtelen nyomorult hamburgerzabáló társadalom ahol csak a fogyasztás meg individualizmus számít. Lepnek el minket az idegenek, terroristák robbantanak, halálra gázolnak tömegeket, szétlopnak mindent a fejünk felől a politikusok, tízezrek halnak meg a vírusba ezeket le se szarja senki, de felnőtt emberek hisztiznek azért mert nem tudnak zabálni meg bulizni. Ezeket a reklámmal megetetett droidokat meg az egész mocskot amit nyugatnak nevezünk úgy elfogja söpörni az iszlám meg Kína hogy semmi nem marad belőle.

2021. márc. 1. 12:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!