Szerintetek az ellenzéknek előnye vagy hátránya származik Gyurcsány Ferencből?
Hátrány mindenképp hogy ő volt az aki tönkretette az ország gazdaságát, külföldi érdekeket szolgált, hazudott, szemeket lövetett ki, eladósította az országot, rengeteg megszorítást, adókat vezetett be, emelte a rezsit, nagy volt a munkanélküliség, szegénység, svájci frankos hitelek stb. Felesége és családja egyértelmű kommunista, akik az előző rendszerben is az elitet képviselték. Most is bevándorláspárti, európai egyesült államok párti, EU és USA párti, külföldi érdekeket szolgáló stb. politikus. Ha ők nyernek káosz lesz az országban.
Előny viszont hogy még mindig ő az egyetlen országosan ismert baloldali politikus, illetve el kell ismerni ő az egyetlen aki karizmatikus és jó szónok, jó színész és aki meg tudja szólítani az embereket. És sokszor a választók arra szavaznak akit ismernek sokat hallják a nevét stb.
Szóval az előbbiekben leírtak nyilván hátrány, az utóbbi, hogy ő a baloldal igazi vezéralakja, aki szavazókat is tud hozni pedig előny.
De melyik van túlsúlyban vajon? Hogy járna jobban az ellenzék? Gyurcsánnyal vagy nélküle? (Én miatta pl. biztosan a Fideszre szavazok)
"Annyira toljátok minden felületen a Gyurcsányozást, hogy miért ne szavaznék rá? :) Tudom a pártbirkáknál csak két véglet van, vagy velünk vagy vagy ellenünk, ez az alap és egyetlen felfogás.."
De akkor ne érintsen benneteket rosszul, ha lesznek olyanok akik meg pont az ellenkezőjét csinálják majd! 😀
Fiatal vagy nagyon, amit láttunk eddig is, de most be is ismertél. Inkább nézz utána kicsit Gyurcsány Ferencnek, illetve a 2002-2010-ig történteknek.(ízelítő a kérdésem első részében) Valószínűleg megváltozik a véleményed, ha már ekkora "értelmiségi" vagy reméljük megérted és felfogod miért nem szabad őt újra hatalom közelébe se engedni.
Az meg hogy rövidek a kampányüzenetek. Hidd el ezt nem a Fidesz találta fel. Jóval régebben rájöttek már, hogyan a leghatékonyabb a propaganda.
A lejárató kampányokat és ellenségkép állítasz szinten nem a Fidesz kezdte Magyarországon pl. nézz utána a "köteles beszédnek".
Tönkretette a felsőoktatást? Én nemrég végeztem mesteren is BME-n. Magas szociális és tanulmányi ösztöndíjak voltak, illetve minden lehetőség adott volt. Te aki nem voltál benne, honnan állítasz ilyeneket?
Menj és olvasgass meg nézz videókat és ne az ellenzék féle propagandát nyögd ide. Mert az egyetlen 1bites itt az pont te vagy.
Nem azt mondtam, hogy az agyadból kipattant hülyeségeket hányd ide, hanem hogy mutass rá példákat, hol hangzott el, ki írta/mondta, és mikor. Hol hangzott az el, hogy amikor a járványról kérdeztek valamit, az volt a válasz, hogy Gyurcsány, vagy ennek valamilyen fokozása?
Mivel tartod jobbnak az ellenzéki kommunikációt?
Mert tudod ennyi erővel az ellezéki kommunikáció ennyi:
Orbán-orbán-orbán, mészáros-mészáros-mészáros, diktatúra-diktarúra-diktarúra, krumpli-krumpli-krumpli.
Kérdező:
Nem tudom feltűnt-e 2021-et írunk...őszinte leszek, de nagyon nem fog tetszeni...nem érdekel mi volt majd 20 évvel ezelőtt, én most élek azt nézem most mi a helyzet, milyen politikusok mit csinálnak most és az elmúlt pár évben max, jó vagy rossz..stb, és nem az izgat, hogy 2005-ben az akkor t.köm tudja milyen politikusok mit csináltak, az akkori politikusok a 2005-ös tevékenységük már rohadtul nem hat ki 2021-re... ill.az sem érdekel, hogy 1970-ben élt politikusok mit csináltak. Sry én nem a múltban élek, hanem a jelenben....
Elhiszem neked, hogy nem a Fidesz találta ki, de jelenleg ki műveli ezt az 1 bites birkító kommunikációt országosan? a Fidesz, ha más pártokat is látok, akik tele sz.rják a youtube-ot meg az országot az 1 bites kommunikációjukkal, akkor őket is ide sorolom majd.
Felsőoktatás, onnan, hogy tájékozódom, pl. Egyetemeket privatizálják alapítványokba, amikkel személy szerint nem látok problémát, mert máshol is így működnek, de jó kelet-európai módra, ide is politikusokat meg katonákat ültetnek oktatók helyett...úgy a lopás a pénz a lényeg más le van sz.rva alapon ugye. Évek óta ilyen olyan kisebb nagyobb módszerekkel próbálják korlátozni, hogy a gimisek tovább tanuljanak, 1 pl. az önköltséges, aki a Corvinra akar menni, az tavaly előtt még a pénzügy számvitelre 225e kellett fizetnie, tavaly megduplázták 450e lett, de ez a többi szakokra is igaz, de még mielőtt Corvinusoznál itt egy jót a Gyurcsány mellé, nem csak a Corvinusnál igaz ez.
Hmmm, a jó kis pártbirka mód, jól beskatulyázni a másikat valami párt táborba..Imádolom ezt a mentalitást :) de há' ném á Gyúrcsányvóóóót? :D
#37, értem, hogY a múltat el kell törölni, de a 2004-9 között kiadott államkötvényeket nem lehet, azt fizetni kell még 5-8 évig.
Őszintén szólva az akkoriban bezárt 14 kórház is jól jönne épp most meg az a párezer orvos is.
A társadalom nem egy porszívó, ahol kijavítasz egy hibát és már nincs hatása.
Ami a kérdést illeti, Gyurcsány sok éve a leginkább elutasított politikus mostanában Torockai előzte be.
Szóval vele csak az ellenfelei járnak jól.
Meg azok a vazallusok, akiket az ellenzéki önkormányzatokban pozícióhoz juttat.
Pl volt testőre, aki fővárosi cég vezérigazgatója, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!