A Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéknek ki lesz a közös miniszterelnök-jelöltje? Most nem olyan válaszokat várok, hogy nem Gyurcsány vezeti az ellenzéki, mert ő gründolja a legerősebb ellenzéki pártot a DK-t.
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 20:47
1/13 A kérdező kommentje:
ellenzéket
2020. dec. 15. 20:47
3/13 anonim válasza:
Klárika lesz a jelölt és az előválasztást is ő fogja nyerni.
4/13 anonim válasza:
Ha bukni akarnak, akkor Dobrev Klára. De úgy hallottam 2 fordulós választás lesz, akkor pedig esélye nem lesz Dobrevnek...
5/13 anonim válasza:
Ma is sokat nézted a fidernyák csatornákat Balázska?
6/13 anonim válasza:
Lesz egy pár hónapig tartó beetetés meg színjáték a többi balos pártnak, hogy azt képzeljék, hogy nekik is van esélyük labdába rúgni. Aztán az előválasztáson majd kiderül, hogy "messze a Klára a legalkalmasabb".
7/13 anonim válasza:
én nem hiszem hogy Gyurcsányné lesz a miniszterelnök jelőlt
Semmi esélye nem lenne akkor az ellenzéknek
Ennyire nem hülyék
Én ha tippelni kéne akkor a karácvsonra tippelnék, hogy majd őt indítják, mert talán őt minden ellenzéki párt elfogadja.
De az is lehet hogy valaki oylan emberke lesz akire nem is gondol ma még senki:)
8/13 anonim válasza:
"A Gyurcsány Ferenc vezette ellenzéknek..." Na, ettől durran szét a többi ellenzi párt tagjainak az agya. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!