Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek az ellenzéknek...

Szerintetek az ellenzéknek előnye vagy hátránya származik Gyurcsány Ferencből?

Figyelt kérdés

Hátrány mindenképp hogy ő volt az aki tönkretette az ország gazdaságát, külföldi érdekeket szolgált, hazudott, szemeket lövetett ki, eladósította az országot, rengeteg megszorítást, adókat vezetett be, emelte a rezsit, nagy volt a munkanélküliség, szegénység, svájci frankos hitelek stb. Felesége és családja egyértelmű kommunista, akik az előző rendszerben is az elitet képviselték. Most is bevándorláspárti, európai egyesült államok párti, EU és USA párti, külföldi érdekeket szolgáló stb. politikus. Ha ők nyernek káosz lesz az országban.

Előny viszont hogy még mindig ő az egyetlen országosan ismert baloldali politikus, illetve el kell ismerni ő az egyetlen aki karizmatikus és jó szónok, jó színész és aki meg tudja szólítani az embereket. És sokszor a választók arra szavaznak akit ismernek sokat hallják a nevét stb.

Szóval az előbbiekben leírtak nyilván hátrány, az utóbbi, hogy ő a baloldal igazi vezéralakja, aki szavazókat is tud hozni pedig előny.

De melyik van túlsúlyban vajon? Hogy járna jobban az ellenzék? Gyurcsánnyal vagy nélküle? (Én miatta pl. biztosan a Fideszre szavazok)

2021. márc. 15. 21:38
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%
Ez a kérdező egy Orbán-agitátor, kizárólag hülyeséget ír!
2021. márc. 15. 22:31
 22/43 anonim ***** válasza:
72%

Közben töröltek egy hozzászólást. A #20 helyett ennek szól az idézet:

Tudnál példákat linkelni az ilyen egybites kommunikációkra, mikor hangzottak el?

2021. márc. 15. 22:33
 23/43 anonim ***** válasza:
0%
20, inkább leszek politikai analfabéta, mint birkákat terelgető pásztor támogató...sorry jó komám. :) Majd, ha 1 szavas kommunikáción kívül látok egy kicsit összetettebb kommunikációt is, akkor majd visszatérhetünk erre.
2021. márc. 15. 22:33
 24/43 anonim ***** válasza:
46%

"20, inkább leszek politikai analfabéta, mint birkákat terelgető pásztor támogató...sorry jó komám. :) Majd, ha 1 szavas kommunikáción kívül látok egy kicsit összetettebb kommunikációt is, akkor majd visszatérhetünk erre."

Akkor te pont illesz a dékába! Ott tömörül az értelmiség, élén a kígyózóval. 🤣

Még a fideszesekkel is kezet foghatsz, sorstársak vagytok igazából.

2021. márc. 15. 22:36
 25/43 A kérdező kommentje:

Srác, te amúgy semmivel sem vagy jobb az általád említett állítólagos birkáknál. Csak te a Feri féle nyájba tartozol. Ezen gondolkozz el.

Nem szabad nyilván egyik irányba sem 100%-osan elfogultnak lenni, ezért is írtam hogy sokat lop a Fidesz. De összességében még mindig ezerszer jobban kormányozzák az országot, mint anno Gyurcsány, vagy mint azt a "moslékkoalíció" tenné, akik teljesen hiteltelenek. Összeállnak azzal az emberrel aki ellen megalakult kb. a pártjuk. Értem én hogy így nagyobb az esély a kormányváltásra. De meg lehetne ezt csinálni Gyurcsány nélkül. De nekik fontosabb a hatalom, mint az hogy Gyurcsánnyal ne kelljen egy listán indulni.

De maradjunk az eredeti kérdésnél. Előny vagy hátrány összességében szerinted Gyurcsány az ellenzéknek?

Köszi az eddig válaszokat.

2021. márc. 15. 22:40
 26/43 anonim ***** válasza:

De írjál már pédákat azokra a szájbavert egybites kommunikációkra, ami téged úgy zavar. Lehetőleg azokra, amiket Gyurcsány-gyurcsány-gyurcsány címkével láttál el.

2021. márc. 15. 22:48
 27/43 anonim ***** válasza:
27-es, fent írtam le, hogy mi az 1 bites kommunikáció, pontosan 6 példát írtam erre, ha ezt nem sikerült értelmezni, akkor azon én már nem tudok segíteni, egyéni szoc problem ez már bro.. ;)
2021. márc. 15. 22:53
 28/43 anonim ***** válasza:

"Valaki itt le politikai analfabétázott, 18 vagyok, lehet analfabéta vagyok, bevallom nem süllyedtem el a politika rejtelmeiben olyan mélyen, de nem a füzesabonyi szinten vagyok analfabéta azért :D

Engem a népbutítás ingerel, semmi más, és amit a Fidesz csinál nem más, mint 1 bites népbutítás, a párt szavazók, mint a birkák mantrázzák vissza gondolkodás nélkül az 1 szavas "érveket" mindenre,"

Én voltam! Méghozzá azért mert nehezményezed az 1 bitre lefokozott kommunikációjukat az egyik bandának ami még rendben is volna, viszont még visszább meg írtad, hogy a gyurcsótányékra akarsz szavazni. Javasolnám keress rá a "23 millió románra"! Sőt, segítek! 2004 decemberi népszavazással kapcsolatos.

Akkor miről beszélünk? És akkor szó sem esett arról, hogy majdnem tönkre vágták az országot a "szakértésükkel".

Összességében sz.r a fidesz, de én nem sírom vissza ezeket sem a fentebbi okok miatt.

2021. márc. 15. 22:54
 29/43 anonim ***** válasza:

Kérdező, ezt magatoknak köszönhetitek...sry bro.

Leírtam egyik tábort sem támogatom, egyik sem különb a másiknál, úgy is fogalmazhatok, hogy könnyebb legyen felfogni az írásom, hogy az egyik a sz.r míg a másik a fos, vagy fordítva.. :)

Annyira toljátok minden felületen a Gyurcsányozást, hogy miért ne szavaznék rá? :) Tudom a pártbirkáknál csak két véglet van, vagy velünk vagy vagy ellenünk, ez az alap és egyetlen felfogás..ezért nincs itt sem a legtöbb embernek önálló kritikus gondolatai és véleménye a saját kedvelt pártjára, és ha a pásztor oda megy a birkához, hogy nesze itt egy marék exkrementum egyed megfele, a birka megmagyarázza a többinek, hogy az miért is jó, hogy a párt pásztora exkrementummal kínálja... :)

2021. márc. 15. 22:58
 30/43 anonim ***** válasza:

"Javasolnám keress rá a "23 millió románra"!"

Hát... nekem ezt adta ki:

[link]

2021. márc. 15. 22:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.