Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország már olyan lesz...

Magyarország már olyan lesz mint Amerika?

Figyelt kérdés

2021. márc. 15. 19:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsszavakból ítélve nem.

Itt a bűnelkövetőket nem úgy kezelik mint ott. Nincs ám az usákoknál visszapofázás, fenyegetőzés, vagy ha van akkor lerendezik az alakot!

Jól tippeltem? De más szempontból sem lesz, ha mégsem.

2021. márc. 15. 22:47
 12/16 anonim ***** válasza:
85%

A Mekdánelsz már itt van vagy 20 éve Németh Szilárd legnagyobb bánatára.

De pontosítva nem nagyon értem mire gondolsz ?

Az agyhalott amcsi oktatásra ? A bandás lövöldözésekre ? A magánkézben lévő egészségügyi rendszerre ? A szuperhősfilmekre ? Az izom autókra ?

Vagy a rezervátumos Indiánokra ? A "demokrácia" bombákra ?

2021. márc. 15. 23:28
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

"A szabad fegyvertartásra gondolsz? remélem igen,és mielőbb ellepik az országot a fegyverboltok."

Ismerve az emberek egymás iránti "szimpátiáját" ebben az esetben néhány héten belül az ország lakosságnak a többsége holtan feküdne valahol.

És itt nem arra gondoltam hogy ki a cigány meg a zsidó.

Elég a politikai fanatistákra gondolni. Orbán vs Gyurcsány hívek meg hasonlok. Összehasonlítás képen Pol Pot anno így irtotta ki a saját országa negyedét. Azok se voltak jó kommunisták.

Nem lesz itt gond a népesség csökkenés pár ilyen Gyurcsanyista vagy Orbanista új Lenin fiú meg hasonlok. Megoldja itt a "hazaárulok" problémáját. Mit ide koronavírus.

Ha esetleg a hülyéknek nem lenne egyértelmű hogy mért vannak a fegyverviselésnek normál körülmények között szigorú feltételei.

2021. márc. 16. 00:30
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó vicc, magyarország maximum amerika rossz tulajdonságait veszi át.
2021. márc. 16. 00:50
 15/16 anonim ***** válasza:
Remélem igen. Az életszinvonal jobb és a fegyvertartás is szimpatikus.
2021. márc. 16. 07:48
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Ha ez a jelenlegi autoriter politikai berendezkedés nem változik akkor én több esély látok egy Ceausescu romániájára mint hasonlat. Bár Viktor dicsőséges királyunk aki még a saját anyját is eladná pénzért és a csillagokat is lehazudná az égről, neki az észak-kóreai modell is vonzó. Lehetne ennek az ötvözete. Lényegében teljesen mindegy hogy illiberál avagy sem. Ahol hatalom illetve pénz van na oda felnyalja magát vakbélig. Nyugdíjasokat meg nem nehéz megvenni, meg a tudatlanokat. Az uszításokról nem is beszèlve. Ott tartunk, hogy aki nem fideszes az haljon meg. Szép kis karriert futott be a tudatlanok miatt akiket orrba szájba manipulálnak de minket nem tudnak átbaszni már. Én nagyon szeretem a hazám és szomorú vagyok de ebből az országból soha nem lesz Amerika amíg ilyen emberek egyáltalán hatalomra kerülhetnek. Szomorú.
2021. márc. 18. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!