Magyarország már olyan lesz mint Amerika?
A kulcsszavakból ítélve nem.
Itt a bűnelkövetőket nem úgy kezelik mint ott. Nincs ám az usákoknál visszapofázás, fenyegetőzés, vagy ha van akkor lerendezik az alakot!
Jól tippeltem? De más szempontból sem lesz, ha mégsem.
A Mekdánelsz már itt van vagy 20 éve Németh Szilárd legnagyobb bánatára.
De pontosítva nem nagyon értem mire gondolsz ?
Az agyhalott amcsi oktatásra ? A bandás lövöldözésekre ? A magánkézben lévő egészségügyi rendszerre ? A szuperhősfilmekre ? Az izom autókra ?
Vagy a rezervátumos Indiánokra ? A "demokrácia" bombákra ?
"A szabad fegyvertartásra gondolsz? remélem igen,és mielőbb ellepik az országot a fegyverboltok."
Ismerve az emberek egymás iránti "szimpátiáját" ebben az esetben néhány héten belül az ország lakosságnak a többsége holtan feküdne valahol.
És itt nem arra gondoltam hogy ki a cigány meg a zsidó.
Elég a politikai fanatistákra gondolni. Orbán vs Gyurcsány hívek meg hasonlok. Összehasonlítás képen Pol Pot anno így irtotta ki a saját országa negyedét. Azok se voltak jó kommunisták.
Nem lesz itt gond a népesség csökkenés pár ilyen Gyurcsanyista vagy Orbanista új Lenin fiú meg hasonlok. Megoldja itt a "hazaárulok" problémáját. Mit ide koronavírus.
Ha esetleg a hülyéknek nem lenne egyértelmű hogy mért vannak a fegyverviselésnek normál körülmények között szigorú feltételei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!