Támogatnátok azt, hogy Magyarorszagon is annyira függetlenek legyenek a megyék, mint Amerikában az államok?
Én igen, mert így minden területen olyan vezető és törvények lehetnének, ami a helyieknek megfelel.
A Győr-Moson-Soproni pénzeszsákoknak lehetne libertariánus törvénykezés, egykulcsos adó, családközpontú politika.
Budapestet egy Kamala Harrisre hasonlító liberális kormányzó vezetné, ott lenne melegházasság, marijuána, PC-törvények, mint San Franciscoban.
Borsodban, Szabolcsban meg lehetnének egyszerre szélsőjobbos és szélsőbalos törvények, segélyek, fundi kereszténység, orosz mentalitás.
"Budapestet egy Kamala Harrisre hasonlító liberális kormányzó vezetné, ott lenne melegházasság, marijuána, PC-törvények, mint San Franciscoban."
Budapestet már rég le kellett volna csatolni az országról, sose volt magyar város, én nem is tartom az ország részének.
USA államai inkább olyan mint az EU tagországai...
Csak ott minden államban ugyan az a nyelv.
#7 Értem. Az hogy itt NEM akarnak ilyet az emberek, az nem demokrácia, kötelező akarniuk.
Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!