Mi a problémája az ellenzéknek az oltás sebességével?
Egyfolytában csak sürgetné.
Pattog, hogy adjuk be azt az 1 millió vakcinát, ami még raktáron van, mé nem adják máris be?
Tényleg nem értik, hogy a vakcinák nagy része félre van téve azoknak, akik a második oltásukat várják? Nem lehet ellőni azokat új, beoltásra várókra, mert akkor sokan nem kapják meg időben a második oltást.
Mit elégedetlenkednek, mikor így is nálunk a leggyorsabb az oltakozási tempó az EU-n belül? (Máltát leszámítva)
Oké, halottak számával nem állunk jól, de akkor meg amiatt károgjanak, mert az oltás kifejezetten jól halad, annak ellenére, hogy vannak gikszerek.
"Végül találtam én is magamtól az ourworldindata-n. Nem teljesen ugyanaz, aszerint Union belül 4-ikek vagyunk a második dózissal."
Ezen az oldalon hogy tudtad beállítani, hogy csak a második dózist kapottakat mutassa?
#17!
Ezek a grafikonok ráadásul lakosság arányban mutatják a beoltottságot, így nem csoda a félmillió alatt lakosú Málta vezet.
Nem kell átállítani semmit, ha lejebb görgetsz, van egy olyan térkép, hogy "Share of the population fully vaccinated against COVID-19"
Én megy úgy vagyok vele, hogy hiába a következetlenség, zűrzavar, leszarom, amíg a folyamat azért jobban halad, mint máshol.
Nem érdekel mikor kerülök sorra. Nem verem az asztalt, ha hívnak megyek. Ha erre év végén kerül sor, akkor év végén.
"Egyfolytában csak sürgetné."
Emelkedő eset és halálozási számok, sorozatban tönkremenő vállalkozások és növekvő munkanélküliség, bezártság, leállt világ, fel nem használt vakcinák.
Igazad van, hagyják a p..ba az egészet, nem kell az, maradjunk bezárva és majd valamikor elfújja a szél vagy a Kádár megoldja...lol
10 es az IQ level 90 alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!