Jön az immunitást igazoló zöld útlevél mely megkönnyíti az EU-n belüli utazásokat, jelentette be az Európai Bizottság belső piacért felelős tagja. Mit szólsz hozzá?
Ja,mit kéne szólni hozzá?Zsarolás ezerrel?🤭🤭
Nekem mindegy,akkor nem utazok sehova és nemcsak én vagyok így ezzel hanem sokan mások is szóval rontsák csak a turizmusból származó állami jövedelmeiket ő dolguk, senkit sem érdekel.Majd egyszercsak vége lesz ennek az agymenésnek🤦♀️🤦♀️
Dehogy jön, pl Franciaország nem támogatja, másrészröl pedig arról sincs egyetértés a tegállamok közül, hogy mely oltóanyagokat fogadják el, a "zöld kártyához"..
Plusz: Az Europai Bíróságon meg lesz semmisítve, ha valóban bevezetnék, mivel az EU szinte minden alappilérét sérti
Ha jól sejtem csak a burzsujéknak kell majd a zöld papír, a román migráns covidos kamionos szabadon fuvarozhat majd bármerre.
Értelmes húzás :D
Ha az EU így gondolkodik akkor most néhány évig majd vacakolnak meg ülésezgetnek, közbe ez teljesen irrelevánssá válik, amire majd rájönnek és dobják a levesbe az ötletet.
Csak szólok az EU halál lassú szervezet ahol bármit megtárgyalni több hónap egy ilyen komplex dolgot meg több év. És mint említették vannak akik ellenzik a legnagyobb közülük Franciaország, az EU pedig sokszor hajlik Franciaország felé kimondatlanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!