Melyik média a legvisszataszítóbb a covid pánikkeltésben szerintetek?
Mielőtt nekem esnek a rettegők, igen létezik szerintem is a vírus, kell védekezni is, csak a mostani mértéke elég durva túlzás szerintem, mert több kárt okoz, mint a vírus
Értem a pánikkeltés alatt, hogy éltetik a kínai rendszert, hogy ott milyen jó, mindennap 30 riogatós mindmeghalunk stílusú cikk (szupermutáns, legfiatalabb halott, long covid, stb), további szigorításért könyörögnek és vírustagadóznak mindenkit, aki fel mer szólalni bármi ellen.
Nekem tipikusan a 444 ilyen pl, még a kormánymédiát is sikerült alulmúlniuk pánikkeltésben szerintem.
#7 az kemény 😀 esetleg abba nem gondolnak bele, hogy pont azért nem veszik komolyan, mert amit a média lehoz, és az átlagember tapasztal, az kilóméterekre van egymástól? 😀
Pont, hogy az egy év pánikkeltésnek ez lett az eredménye, hogy lassan már mindenki leszarja a covidot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!