Melyik média a legvisszataszítóbb a covid pánikkeltésben szerintetek?
Mielőtt nekem esnek a rettegők, igen létezik szerintem is a vírus, kell védekezni is, csak a mostani mértéke elég durva túlzás szerintem, mert több kárt okoz, mint a vírus
Értem a pánikkeltés alatt, hogy éltetik a kínai rendszert, hogy ott milyen jó, mindennap 30 riogatós mindmeghalunk stílusú cikk (szupermutáns, legfiatalabb halott, long covid, stb), további szigorításért könyörögnek és vírustagadóznak mindenkit, aki fel mer szólalni bármi ellen.
Nekem tipikusan a 444 ilyen pl, még a kormánymédiát is sikerült alulmúlniuk pánikkeltésben szerintem.
"igen létezik szerintem is a vírus, kell védekezni is"
Itt álljunk meg. ha szerinted ami ma van, az túl sok, akkor mi lenne éppen elég? Itt van egy vírus, ami miatt éppen omlik össze az egészségügy, de nem mehetünk moziba. Brühühü! Csúnya média!
" covidbirka lezárásfetisiszta Fideszhívő vagy"
Itt álljunk meg egy pillanatra. Minden sértést elfogadok, de a Fideszhívőt kikérem magamnak. A vírustagadók legyenek szívesek egy kicsit körülnézni. Az egyetlen komolyan vehető(?) párt, amely kiáll mellettük egy ná... oppardon nemzeti radikális párt, amely nyilván csak a Parlamentbe jutási küszöb megugrásában reménykedik. (Bár a "had hulljon a férgese" része is nyilván tetszik nekik)
A Fidesz túl későn és túl kevés intézkedést hozott a második és a harmadik hullámnál is, mutyizik a kínai vakcinával, az oltás szervezése egy káosz, sokkal szélesebb körű szociális támogatási rendszer kellene, túl sok jót nem tudok elmondani róluk. De legalább nem egy olyan szélsőjobboldali párt, amelyik még tovább tetézné a bajt minden korlátozás feloldásával.
A migránsok meg Soros után találtak egy másik koncot a vírussal, meg a mindenféle vírusvariánssal.
Az ellenzék meg a covid óta a "sajtószabadság" helyett a nagyobb korlátozásokért harcol.
"Én nem támogatom a nácikat, de"
Nincs de. Ha egy náci azt mondja, hogy az ég kék, akkor egyrészt kinézel, hogy biztosan az, utána pedig a Zöld Ég pártra szavazol, akármilyen színt láttál is. Miért? Mert nem szavazunk nácikra. Semmiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!