Melyik média a legvisszataszítóbb a covid pánikkeltésben szerintetek?
Mielőtt nekem esnek a rettegők, igen létezik szerintem is a vírus, kell védekezni is, csak a mostani mértéke elég durva túlzás szerintem, mert több kárt okoz, mint a vírus
Értem a pánikkeltés alatt, hogy éltetik a kínai rendszert, hogy ott milyen jó, mindennap 30 riogatós mindmeghalunk stílusú cikk (szupermutáns, legfiatalabb halott, long covid, stb), további szigorításért könyörögnek és vírustagadóznak mindenkit, aki fel mer szólalni bármi ellen.
Nekem tipikusan a 444 ilyen pl, még a kormánymédiát is sikerült alulmúlniuk pánikkeltésben szerintem.
Te nem tudsz árnyaltabban gondolkodni?
Ne legyél már ennyire egybites. Tudod, a tanult embernek kialakul a történelemről, ezáltal a politikáról is egy véleménye. Bizonyos dolgokban egyetért x párttal, de alapból nem szereti, nem támogatja. Ilyen opció nem létezik?
Csak a soros-gyurcsány-orbán-ner-náci-komcsi tengely?
Miért kéne egyre durvább lépeket mutatni?
Komolyan milyen lenne az emberek közérzete, ha a rákos gyerekeket mutogatnák a TV-ben.
Miért kell ezt az egészet így felfújni?
Csomó betegség van, de ha nem mutogatnák a halottak számát nem tudnák félelemben tartani az embereket, illetve nem tudnának kölcsönt felvenni az EU-tól amit stadionra költ, majd mi fizetjük vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!