Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a momentum milyen...

Most akkor a momentum milyen párt?

Figyelt kérdés

Ahogyan látom a kijelentésekből, amolyan "klasszikus liberálisok", de lehet csak nekem jön át rosszul.

Azt gondolom jól látom, hogy nem balosok. De mondhatók balliberálisoknak?

2021. márc. 15. 17:58
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Aranyosan naiv vagy. De hogy biztosítsalak felőle, hogy a vita után készült a videó: ha előtte készült volna, akkor már a Momentum azonnal tiltakozott volna, bizonyítva, hogy a videó mikor készült.

"Azért ezt mondta Varga Judit esetében, mivel ez a végzettsége."

A Fideszben nagyon sok jogász van.

2021. márc. 16. 22:58
 32/37 anonim ***** válasza:

"ha előtte készült volna, akkor már a Momentum azonnal tiltakozott volna, bizonyítva, hogy a videó mikor készült."

Egyrészt, ezt hogy bizonyítod? Gyanítom, hogy a momentum nem félévente egyzser tart megbeszélést, így bármit mondhattak volna nem számított volna, mivel bizonyítani nem lehet.

Valószínűleg csak az tudja bizonyítani, aki felvette ezt a videót, ő pedig nyilván nem fogja, azért szivárogtatta ki.

Másrészt, a lényegen nem változtat, aki fideszes, az úgy sem hiszi el, aki meg nem, az nem emiatt fog a fideszre szavazni.

"A Fideszben nagyon sok jogász van."

És mindegyik kb. évek óta heti egyszer megszólal valami témában? Nem, ez Varga Judit.

Mo. jogállamisági kérdése már sokkal előbb is felmerült, pl. a Sargentini jelentés esetén, amikor érdekes módon szintén Varga Judit nyilatkozott nagyon sokat.

A videóban látott infok alapján nem tudod eldönteni, hogy mikor készült. Viszont ha a momentum vagy Donáth Anna annyira hazudni akart volna a vitával kapcsolatban, akkor simán hazudott volna arról is, hogy a videó az sokkal régebbi. Ha egyszer hazudott, akkor nem lett volna gond másodszor is hazudni.

Donáth Anna viselkedéséből inkább az következik, hogy korábbi a videó, ő pedig nem tartja ezt egy komoly ügynek.

2021. márc. 17. 02:26
 33/37 anonim ***** válasza:
0%
A Momentum a jövő - a Fidesz meg a menő...!
2021. márc. 17. 07:38
 34/37 anonim ***** válasza:

"Egyrészt, ezt hogy bizonyítod?"

Gondolom volt a megbeszélésnek egy előre megbeszélt időpontja, és nem csak úgy véletlenül futottak össze az interneten. :D Minden meetinges alkalmazásnál vissza lehet nézni, hogy mikor volt utoljára megbeszélés. Nagyon könnyű lenne cáfolni, de nem tették meg.

"Valószínűleg csak az tudja bizonyítani, aki felvette ezt a videót"

Mert csak neki van odaírva az alkalmazásban, hogy mikor volt a legutóbbi videochat, ugye?

"Másrészt, a lényegen nem változtat, aki fideszes, az úgy sem hiszi el, aki meg nem, az nem emiatt fog a fideszre szavazni."

Itt nem fideszről meg nemfideszről van szó. Arról van szó, hogy egy tök logikus dolgot egyszerűen nem bírsz összerakni.

"És mindegyik kb. évek óta heti egyszer megszólal valami témában?"

Hallod, nem akarlak megsérteni, de te barlangban élsz amúgy? Igen, heti szinten akár többször is megszólalnak egy-egy témában nem csak kormánypárti, de ellenzéki politikusok is.

"Mo. jogállamisági kérdése már sokkal előbb is felmerült, pl. a Sargentini jelentés esetén, amikor érdekes módon szintén Varga Judit nyilatkozott nagyon sokat."

Hát szépen is néznénk ki, ha

2021. márc. 17. 08:37
 35/37 anonim ***** válasza:

* bocsi, folyt.

Szóval szépen néznénk ki, ha az igazságügyi miniszterünk kussolna egy ilyen jelentés után. De még Varga Juditnál is többet beszélt jogállamiságról Orbán Viktor például. Miért nem őt említette Dontáth Anna? Beszélt ugyanerről Szijjártó, Gulyás, Kocsis és még sorolhatnám.

"A videóban látott infok alapján nem tudod eldönteni, hogy mikor készült."

Ja, csak teljesen egyértelmű a szavából, hogy a vita után készült.

"Viszont ha a momentum vagy Donáth Anna annyira hazudni akart volna a vitával kapcsolatban, akkor simán hazudott volna arról is, hogy a videó az sokkal régebbi."

De mivel a videóból kiindulva teljesen logikus, hogy utána készült, ezért nem fogja magát ilyenekkel égetni.

"Donáth Anna viselkedéséből inkább az következik, hogy korábbi a videó"

Na magyarázd meg nekem, kérlek!

"ő pedig nem tartja ezt egy komoly ügynek."

Na meg ezt is magyarázd meg, légyszi!

2021. márc. 17. 08:42
 36/37 anonim ***** válasza:

"Minden meetinges alkalmazásnál vissza lehet nézni, hogy mikor volt utoljára megbeszélés."

Csak pont erre utaltam, hogy mi van ha nem fél évetne 1 megbeszélést tartanak? Ha heti szinten tartanak megbeszélést, akkor nem tudod bizonyítani, hogy mikor hangzott el.

Arról nem beszélve, hogy ha Varga Judit direkt később publikálja, akkor már nem is feltétlen az utolsó meeting-et kell megnézni.

"Nagyon könnyű lenne cáfolni, de nem tették meg."

Nem, emrt nincs garancia, hogy Varga Judit azonnal a felvétel után megkapta is posztolta. Posztolhatta 1 hónappal később is, mint ahogy megkapta.

"Mert csak neki van odaírva az alkalmazásban, hogy mikor volt a legutóbbi videochat, ugye?"

Nem, csak egy párt nem félévente egyszer találkozik, hanem heti rendszerességgel, amely esetben nehezen bizonyítod, hogy melyiken hangzott ez az adott rész.

Azért mondtam, hogy az tudja, aki felvette, mert az eredeti fájl rögzíti, hogy mikor vette fel. Persze ezt is lehet manipulálni, hogy későbbinek tűnjön, de korábbi pl. nehéz csinálni belőle.

"Itt nem fideszről meg nemfideszről van szó."

Akkor láthatóan nem sikerült felfognod, amit írtam, ami elég szomorú.

"Arról van szó, hogy egy tök logikus dolgot egyszerűen nem bírsz összerakni."

Egyáltalán nem logikus, azért nem tudsz cáfolni.

"nem akarlak megsérteni, de te barlangban élsz amúgy? Igen, heti szinten akár többször is megszólalnak egy-egy témában nem csak kormánypárti, de ellenzéki politikusok is."

Akkor miért beszélsz hülyeségeket? Az volt az érved, hogy azért Varga Juditot emeli ki, mert vele vitázott, miközben most ismered be, hogy ez nem jelent semmit, mert Varga Judit korábban is megszólalt már ebben a kérdésben.

"De még Varga Juditnál is többet beszélt jogállamiságról Orbán Viktor például. Miért nem őt említette Dontáth Anna? Beszélt ugyanerről Szijjártó, Gulyás, Kocsis és még sorolhatnám."

Mert az utóbbi időben nem beszélt róla.

Én visszanéztem a nyilatkozatokat, és Varga Judit votl az, aki a kérdésben legtöbbször megszólalt.

Ahogy pl. Orbán is megszólal családpolitikai kérdésekben, de sokszor Novák Katalint szokták kiemelni, mivel ő "viszi" a témát.

"Ja, csak teljesen egyértelmű a szavából, hogy a vita után készült."

Ja, ezért ismerted be az előbb, hogy korábban is megszólalt a kérdésben Varga Judit, így egyáltalán nem egyértelmű, hogy mikor készült.

De nem gond, hazudj csak. :)

"De mivel a videóból kiindulva teljesen logikus"

Ha valaki hülye és ezért következtet rá, akkor az nem logikus, hanem ill-logikus.

"Na magyarázd meg nekem, kérlek!"

Ezt megmagyaráztam, de láthatóan megint nem sikerült felfogni.

Tessék, itt van megmagyarázva:

"A videóban látott infok alapján nem tudod eldönteni, hogy mikor készült. Viszont ha a momentum vagy Donáth Anna annyira hazudni akart volna a vitával kapcsolatban, akkor simán hazudott volna arról is, hogy a videó az sokkal régebbi. Ha egyszer hazudott, akkor nem lett volna gond másodszor is hazudni"

"Na meg ezt is magyarázd meg, légyszi!"

Mit? Hogy valaki egy dátum nélküli felvétellel állít valamit? Hozzák Orbánról 20 éves felvételt, amin az ellenkezőjét mondja, mint amit most mond? Elfogod hinni, hogy mai?

Egy felvétel esetében nagyon fontos, hogy mikor mondták, és itt nem egyértelmű. Varga Judit az utolsó 4 évben nagyon előre lett tolva a fideszen belül, ami miatt simán ki lehet emelni a vita előtt is.

Nyugodtan nézz utána a telex által követett like versenynek. Varga Judit általában elől van rajta.

2021. márc. 17. 15:37
 37/37 anonim ***** válasza:

"Csak pont erre utaltam, hogy mi van ha nem fél évetne 1 megbeszélést tartanak? Ha heti szinten tartanak megbeszélést, akkor nem tudod bizonyítani, hogy mikor hangzott el."

Bármilyen rendszerességgel tartják, az alkalmazás dátumra, percre pontosan rögzíti a megbeszélés időpontját, és azt is, hogy meddig tartott. Akkor is, ha szökőévente egyszer tartanak, meg akkor is, ha fél óránként.

"Nem, emrt nincs garancia, hogy Varga Judit"

A Momentum tudja bizonyítani, hogy mikor hangzott el az adott szöveg Donáth Anna szájából, függetlenül attól, hogy Varga Judit mikor posztolta.

"Nem, csak egy párt nem félévente egyszer találkozik, hanem heti rendszerességgel, amely esetben nehezen bizonyítod, hogy melyiken hangzott ez az adott rész."

Miért lenne nehéz bebizonyítani?? Ott van az év, hónap, nap, óra, perc az alkalmazásban. Mi köze van ennek ahhoz, hogy havonta, vagy hetente járnak össze?

"Azért mondtam, hogy az tudja, aki felvette, mert az eredeti fájl rögzíti, hogy mikor vette fel."

Szóval most azt akarod mondani, hogy a Momentum nem rögzíti a saját megbeszéléseit? Segítek: természetesen rögzítik, mert így sokkal könnyebb dokumentálni a dokumentálnivalót. Mit gondolsz, a kiszivárgott videó miből van kivágva?

"Akkor láthatóan nem sikerült felfognod, amit írtam, ami elég szomorú."

Az nem politikai kérdés, ha nem fogod fel, amit már második napja magyarázok neked, ha jól számolok.

"Egyáltalán nem logikus"

Mindenki másnak az. Neked nem. Ha megtalálod az okát, az nagyon jótékony lesz számodra.

"azért nem tudsz cáfolni"

A legnyilvánvalóbb, legösszefüggőbb dolgokra mondod azt, hogy nem azok. Ezzel mit kezdjek, mondd meg?! :D

"Az volt az érved, hogy azért Varga Juditot emeli ki, mert vele vitázott, miközben most ismered be, hogy ez nem jelent semmit, mert Varga Judit korábban is megszólalt már ebben a kérdésben."

Kezdem azt hinni, hogy csak egy gagyi troll vagy... Pontosan azért fasság amiről beszélsz, mert ha Varga Judittól sokkal nagyobb nevű politikusok beszéltek a jogállamiságról a kormányon belül, akkor miért pont Varga Juditot emeli ki? Talán azért, mert legutóbb pont vele vitatkozott erről.. Ah, dehogy! :) puszta véletlen!:)

"Mert az utóbbi időben nem beszélt róla."

Csak egy jóhosszú vétós procedúrát nyomatott nemrég Brüsszelben a jogállamisággal a középpontban. Mondom én, hogy barlangban élsz.

"Én visszanéztem a nyilatkozatokat, és Varga Judit votl az, aki a kérdésben legtöbbször megszólalt."

Milyen nyilatkozatokat néztél vissza? :D

"Ahogy pl. Orbán is megszólal családpolitikai kérdésekben, de sokszor Novák Katalint szokták kiemelni, mivel ő "viszi" a témát."

Fél kezemen meg tudom számolni, hány fideszes politikus szólal meg családpolitikai kérdésekben. Jogállamiság témájában viszont nagyon is bátran szólnak.

"Ja, ezért ismerted be az előbb, hogy korábban is megszólalt a kérdésben Varga Judit"

Mikor tagadtam én ezt? :D

"így egyáltalán nem egyértelmű, hogy mikor készült."

Dehogynem. Az, ahogy Varga Judit narratívájáról beszél (meg eleve az, hogy pont róla), egyértelművé teszi, hogy utána készült. Csak annyira akarod védeni, hogy eltagadod a szarvastól a szarvát.

"De nem gond, hazudj csak. :)"

Mit hazudtam, kedves honfitársam?

"Ha valaki hülye és ezért következtet rá, akkor az nem logikus, hanem ill-logikus."

És akkor most a velem való dialógusodba is beveted a személyes sértegetési kísérleteidet?

"A videóban látott infok alapján nem tudod eldönteni, hogy mikor készült."

A videóban Donáth Annát látom headsettel a fülében. Ez nem sok minden, ebben igazad van...

"Viszont ha a momentum vagy Donáth Anna annyira hazudni akart volna a vitával kapcsolatban, akkor simán hazudott volna arról is, hogy a videó az sokkal régebbi."

Mivel hazudott a vitával kapcsolatban? Nem a vitáról hazudott. Nem mondott olyat, ami nem igaz. Egyszerűen egy olyan narratívával vitatkozott, amivel ő maga amúgy egyet ért. Ez nem hazugság, szimplán kínos szerepjátszás. De amúgy ennek semmi köze ahhoz, hogy mikor készült a felvétel. Nem következik a két dolog egymásból.

"Mit? Hogy valaki egy dátum nélküli felvétellel állít valamit?"

Nem. Azt magyarázd meg nekem, hogy Donáth Anna viselkedéséből hogyan következtettél arra, hogy korábbi a videó. Ez engem nagyon érdekelne.

"Hozzák Orbánról 20 éves felvételt, amin az ellenkezőjét mondja, mint amit most mond? Elfogod hinni, hogy mai?"

Hát mivel sokat hízott meg öregedett is, ezért nyilván nem.

"Egy felvétel esetében nagyon fontos, hogy mikor mondták, és itt nem egyértelmű."

Feljebb még azt írtad, a viselkedéséből simán leszűrted, hogy mikori. Idézlek:"Donáth Anna viselkedéséből inkább az következik, hogy korábbi a videó".

De amúgy ha belegondolsz, akkor a Momentumnak sokkal kínosabb lenne azt mondani, hogy a videó a vita előtt készült, mert akkor ezzel bevallanák, hogy Donáth Anna úgy ült le vitázni Varga Judittal, hogy amúgy az ő narratívájával ért egyet. Szóval mindenhogyan offos a vidi a Momentumnak. Kár ilyen lehetetlen mentegetésekbe merülnöd.

2021. márc. 18. 00:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!