Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a momentum milyen...

Most akkor a momentum milyen párt?

Figyelt kérdés

Ahogyan látom a kijelentésekből, amolyan "klasszikus liberálisok", de lehet csak nekem jön át rosszul.

Azt gondolom jól látom, hogy nem balosok. De mondhatók balliberálisoknak?

2021. márc. 15. 17:58
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
75%

12

mikor hagyjátok már abba hogy kinek milyen felmenői voltak? Ez már tényleg unalmas. Nem Donáth Annát akarom védeni de miért kell mindig hozzá tenni hogy xy csinált egy hülyeséget ja és az apja még kommunista is volt. A fideszes polgármesternek meg a nagyapja náci. És? Ő nem az.

2021. márc. 15. 22:48
 22/37 anonim ***** válasza:
65%

Nem lehet egyik irányba sem egyértelműen elhelyezni, ezért elég pontos a centrum megnevezés.

A programjuk tartalmaz jobb és baloldali elemeket, ahogy libeárlis és konzervatív vonásokat is visznek.

"Három éve pl. még hallani sem akartak az MSZP/DK-val való összefogásról"

Amúgy nem azért, de szerintem pozitívum, ha egy párt tud tanulni a hibájából. A momentum rájött, hogy összefogás nélkül nem lehet kormányt váltani, és azelőtt jött rá mielőtt sok szavazót vesztett volna emiatt.

Ha megnézed az lmp-t, jobbikot, akkor az össze nem fogás miatt nagyon sok szavazót buktak, mert azt ígérték, hogy egyedül győzni fogtak, ami nem volt lehetséges.

"Gyakorlatilag balliberális.

De ilyen nincs a gyakorlatban, hogy centrum párt, valamelyik irányba mindig elbillen."

Gyakorlatilag centrumpárt.

Gyakorlatban megküönböztetünk 6 irányt, szélsőbal, szélsőjobb, mérsékelt bal, mérsékelt jobb, centrum és harmadikutas.

"Szeptemberben Donáth Anna egy televíziós vitában arról győzködte Varga Juditot, hogy nincs igaza a jogállamisággal kapcsolatban, majd egy hónappal később előkerül egy videó, ahol azt mondja, Varga Juditnak van igaza."

A videót linkelnéd? A vitát hallottam és Varga Juditnak tényleg nem volt igaza.

"és van a politikai korrektséggel és eltörlés kultúrával másokat elhallgattatni igyekvő neoliberális"

Nem ez a neoliberalizmus, de szép próbálkozás. :D

Neoliberalizmus pl. az, amit a fidesz csinál gazdasági téren. Kiszolgálja a multikat és nem védi a munkavállalókat.

"Ő az a Donáth Anna akinek a közvetlen felmenői között hithű kommunisták voltak."

Kásler szülei annyira párthű kommunisták voltak, hogy az '56-os forradalom után lettek előléptetve, de még Kásler múltjában is látunk nem egy esetet, amikor a Párt megjutalmazta őt.

Szóval szerintem inkább a fidesz környékén nézz szét, ahol sokan elég komoly szerepet játszottak rendszerváltás előtt is, pl Pintér.

2021. márc. 15. 23:13
 23/37 anonim ***** válasza:
44%

"A videót linkelnéd? A vitát hallottam és Varga Juditnak tényleg nem volt igaza."

Szerintem is megnyerte a vitát Donáth Anna, de ezzel a "kiszivárgott" videóval elég csúnyán beégett, és hiteltelenné vált minden, amit a jogállamisággal kapcsolatban mondott. Tulajdonképpen egy jó vastag vonallal keresztülhúzta a saját szavait. Itt a link: [link]

2021. márc. 16. 00:07
 24/37 anonim ***** válasza:
36%

"ezzel a "kiszivárgott" videóval elég csúnyán beégett, és hiteltelenné vált minden"

Nekem ez kevés, mi van, ha ez egy 2 éves felvétel?

Ha a tényleges jogállamiság feltétel megszületése előtt mondta, akkor ez irreleváns.

2021. márc. 16. 00:51
 25/37 anonim ***** válasza:
80%

"Nekem ez kevés, mi van, ha ez egy 2 éves felvétel?"

Te tényleg ennyire hülye vagy?

Ha látsz egy videót, amin a Pfizer-t emlegetik, hogy elkezdték oltani az embereket, akkor szerinted mikori a videó?

1647-ben készült?

Esetleg a II. Vh alatt?

2021. márc. 16. 05:05
 26/37 anonim ***** válasza:

"Te tényleg ennyire hülye vagy?

Ha látsz egy videót, amin a Pfizer-t emlegetik, hogy elkezdték oltani az embereket, akkor szerinted mikori a videó?"

Ha látsz egy videót, ahol egy 20 éves alap betegséggel nem rendelkező fiatalt beoltanak, akkor ki akadsz, retardált? Attól függ, hogy a videó mikori. Ha korai, akkor kiakadhatsz, mert úgy kapta valaki meg az oltást, hogy valaki másnak nagyobb szüksége volt rá.

Ha viszont már mindenki, aki alapbetegségben szenved vagy fontos pozíciója van, megkapta, akkor semmi probléma, hogy megkapja-e vagy sem, idióta.

A videó készülhetett jogállamiság feltétel tényleges leírása előtt is, mivel Donáth Anna semmi olyat nem mond, ami alapján egyértelműen beazonosítható az időpont. Varga Judit sem új személy, korábban is a kormány része volt, így az, hogy őt említi nem jelent semmit, nem is feltétlen a vitára utal.

Mondok a kedvedért, mivel láthatóan fogyatékos vagy, egy olyan esetet, amikor semmi gond nincs azzal, amit Donáth Anna mond.

Tegyük fel a felvétel akkor készült, amikor a momentumnak beszámolt arról, hogy miért lobbiznak a jogállamiság feltétele mellett a költségvetést tekintve, mivel azelőtt tényleg nem volt komoly leírva, hogy mi a jogállamiság.

Szóval baromira fontos, hogy a költségvetés előtt vagy után készült a videó.

De láthatóan túl ostoba vagy, hogy megértsd.

2021. márc. 16. 05:31
 27/37 anonim ***** válasza:

Te vagy az ostoba, ha neked nem jön át, hogy tök egyértelmű, hogy utána.

Hallgasd meg mit mondd,n

De nem baj, keresd a kifogásokat, legyél hülye, senki nem eszi ezt meg, amit itt próbálsz előadni, szal kár a gőzért, ezt beszoptad!:)

2021. márc. 16. 07:09
 28/37 anonim ***** válasza:
Videó ide vagy oda Donáth több szempontból is aggályos. Én nem szeretném, hogy kormányzás közelébe kerüljenek. (Egy másik beleszóló.)
2021. márc. 16. 08:44
 29/37 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan elkezditek egymást sértegetni? Ez jó bármire is?

Ami a videót illeti, az a vita után született, ez abból is egyértelműen kiderül, hogy Varga Juditot emeli ki a videóban (miért pont őt emelné ki az egész fideszből?) és azt mondja, Varga Judit a jog nyelvén beszél a jogállamiságról, ez pedig abban az ominózus vitában történt meg, Donáth Anna szóvá is tette, hogy hagyja már abba Varga Judit a latin jogkifejezések sorolgatását ,beszéljen inkább közérthetően.

2021. márc. 16. 09:57
 30/37 anonim ***** válasza:

"Te vagy az ostoba, ha neked nem jön át, hogy tök egyértelmű, hogy utána."

Jó érv, meggyőztél, hülyegyerek. :DDD

Ha bármiben tévedtem volna, akkor cáfoltál volna. Nem tetted, mivel nem tudsz. :)

"Ami a videót illeti, az a vita után született, ez abból is egyértelműen kiderül, hogy Varga Juditot emeli ki a videóban"

Ezért írtam ezt: "Varga Judit sem új személy, korábban is a kormány része volt"

Varga Judit eddig is sokszor szólalt meg a kérdésben, korábban is. Nem egy új személy, ami most került elő.

Nyilván azért őt nevezi meg, mert ebben, mint ahogy már korábban is sok minden másban Varga Judit is megszólalt. Ebből megint nem lehet a vitára következtetni.

Szerinted a vita miért Varga Judittal zajlott, ha ő a témában sosem szólalt meg? Értelmetlen lenne vele vitatkozni.

Azért róla van szó, mert ezt a kérdést a költségvetés előtt is Varga Judit kommunikálta sokáig.

"Varga Judit a jog nyelvén beszél a jogállamiságról, ez pedig abban az ominózus vitában történt meg"

Nem, ez megint logikátlan lenne, mivel nem arra utal, hogy hogy kommunikál, mivel minden fideszes ugyanolyan manipulatívan kommunikál.

Azért ezt mondta Varga Judit esetében, mivel ez a végzettsége. Káslernél miért nem emelik ki, hogy a jognyelvén kommunikál, még akkor sem, ha jogilag igaz, amit mond? Mert orvos és nem jogász.

"Donáth Anna szóvá is tette, hogy hagyja már abba Varga Judit a latin jogkifejezések sorolgatását ,beszéljen inkább közérthetően."

Ez meg a vita része, viszont erre nem utalt a videóban.

Egyáltalán nem egyértelmű, hogy a videó mikora, mivel sokkal jobban hajaz arra, hogy Donáth Anna elmondja, hogy miért lobbizik a költségvetés esetében, hogy belekerüljön egy ilyen szempont, hogy jogállamiság.

2021. márc. 16. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!