Most akkor a momentum milyen párt?
Ahogyan látom a kijelentésekből, amolyan "klasszikus liberálisok", de lehet csak nekem jön át rosszul.
Azt gondolom jól látom, hogy nem balosok. De mondhatók balliberálisoknak?
"neoliberális = liberális"
Nem egészen. Van a klasszikus liberális amely az "élni és élni hagyni" elvében hisz, kiáll a szólásszabadság stb. mellett ("még ha nem is értek egyet a nézeteiddel kiállok a jogodért hogy hangoztathasd azokat") és van a politikai korrektséggel és eltörlés kultúrával másokat elhallgattatni igyekvő neoliberális amely már a kollektív bűnösség elvében is hisz (ha nem így lenne nem akarna érzékenyítő tréningeket arról hogy hogyan legyünk "kevésbé fehérek"). Utóbbi a momentum és soha nem lenne szabad bármiféle befolyásra szert tenniük.
"Szeptemberben Donáth Anna egy televíziós vitában arról győzködte Varga Juditot, hogy nincs igaza a jogállamisággal kapcsolatban, majd egy hónappal később előkerül egy videó, ahol azt mondja, Varga Juditnak van igaza. Ilyen párt a Momentum."
Ő az a Donáth Anna akinek a közvetlen felmenői között hithű kommunisták voltak. Add ezt hozzá ahhoz amit 18:56-kor írtam (#11) és láthatod hogy a Momentum egy báránybőrbe bújtatott, az embereket rassz és nem alapján megosztani igyekvő szélsőbalos farkas.
Szerintem ők lesznek a győztesek!
Az nagyon jó jel, hogy a sok fidesz-írógép fikázza őket, ami azt jeleni, hogy be vannak sz@rva tőlük!
És nem véletlenül!
Ráadásul nagyon bölcsen összefogtak a többi ellenzéki párttal, így bebizonyították, hogy az egyéni érdekeiket képesek a háttérbe szorítani az ország érdekei miatt!
Elvtelen, magyarellenes újgazdag ficsúrok gyülekezete.
Tiszta szadeszjúgend!
"Elvtelen, magyarellenes újgazdag ficsúrok gyülekezete."
1:1-ben ez a Fidesz!
"1:1-ben ez a Fidesz!"
Vannak olyan balosok akik a régi fideszt látják bennük.
Mindegy, a lényegen nem változtat, hogy egy unszimpatikus társulat. És akkor finoman fejeztem ki magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!