Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a momentum milyen...

Most akkor a momentum milyen párt?

Figyelt kérdés

Ahogyan látom a kijelentésekből, amolyan "klasszikus liberálisok", de lehet csak nekem jön át rosszul.

Azt gondolom jól látom, hogy nem balosok. De mondhatók balliberálisoknak?

2021. márc. 15. 17:58
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
30%

"neoliberális = liberális"

Nem egészen. Van a klasszikus liberális amely az "élni és élni hagyni" elvében hisz, kiáll a szólásszabadság stb. mellett ("még ha nem is értek egyet a nézeteiddel kiállok a jogodért hogy hangoztathasd azokat") és van a politikai korrektséggel és eltörlés kultúrával másokat elhallgattatni igyekvő neoliberális amely már a kollektív bűnösség elvében is hisz (ha nem így lenne nem akarna érzékenyítő tréningeket arról hogy hogyan legyünk "kevésbé fehérek"). Utóbbi a momentum és soha nem lenne szabad bármiféle befolyásra szert tenniük.

2021. márc. 15. 18:56
 12/37 anonim ***** válasza:
27%

"Szeptemberben Donáth Anna egy televíziós vitában arról győzködte Varga Juditot, hogy nincs igaza a jogállamisággal kapcsolatban, majd egy hónappal később előkerül egy videó, ahol azt mondja, Varga Juditnak van igaza. Ilyen párt a Momentum."

Ő az a Donáth Anna akinek a közvetlen felmenői között hithű kommunisták voltak. Add ezt hozzá ahhoz amit 18:56-kor írtam (#11) és láthatod hogy a Momentum egy báránybőrbe bújtatott, az embereket rassz és nem alapján megosztani igyekvő szélsőbalos farkas.

2021. márc. 15. 19:01
 13/37 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem csak szimplán opurtonista.
2021. márc. 15. 19:28
 14/37 anonim ***** válasza:
86%
Most olyanok, amilyenek, de 2022-ben, a megfelelő időben megmutatják, ki is ők valójában.
2021. márc. 15. 19:29
 15/37 anonim ***** válasza:
54%
Folyamatos fenyegetőzés koncepciós perekkel, cenzúrával, a másként gondolkodók üldöztetésével stb. Nekem ez klasszikus kommunistának tűnik, bármit is állítanak saját magukról.
2021. márc. 15. 19:54
 16/37 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem ők lesznek a győztesek!

Az nagyon jó jel, hogy a sok fidesz-írógép fikázza őket, ami azt jeleni, hogy be vannak sz@rva tőlük!

És nem véletlenül!

Ráadásul nagyon bölcsen összefogtak a többi ellenzéki párttal, így bebizonyították, hogy az egyéni érdekeiket képesek a háttérbe szorítani az ország érdekei miatt!

2021. márc. 15. 20:10
 17/37 anonim ***** válasza:
31%

Elvtelen, magyarellenes újgazdag ficsúrok gyülekezete.

Tiszta szadeszjúgend!

2021. márc. 15. 20:21
 18/37 anonim ***** válasza:
38%

"Elvtelen, magyarellenes újgazdag ficsúrok gyülekezete."

1:1-ben ez a Fidesz!

2021. márc. 15. 21:45
 19/37 anonim ***** válasza:
Kicsit meglepődtem, hogy #10 válaszom fel lett pontozva. Csak a felreértés elkerülésének érdekében megjegyzem: nem bóknak szántam. Épp az ellenkezőjét szerettem volna ezzel megmutatni.
2021. márc. 15. 21:48
 20/37 anonim ***** válasza:

"1:1-ben ez a Fidesz!"

Vannak olyan balosok akik a régi fideszt látják bennük.

Mindegy, a lényegen nem változtat, hogy egy unszimpatikus társulat. És akkor finoman fejeztem ki magam.

2021. márc. 15. 22:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!