Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ez a gigaerős harmadik hullám...

Ez a gigaerős harmadik hullám nem ösztönöz arra, hogy regisztálj a vakcinára?

Figyelt kérdés
Nem értem azokat, akik még nem regisztráltak a vakcinára. Most a koronavírus járvány kellős közepén, amikor egyre erősebb mutációk jönnek. Ráadásul a leghatékonyabb kínai vakcinával lehet oltakozni. Mégis mi az oka, hogy az emberek nem jelentkeznek rá?

2021. márc. 14. 18:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%
30) és mégse halál meg ugye?
2021. márc. 14. 21:00
 32/72 anonim ***** válasza:
0%
29. tehát csak azok kapják el, akik nem egészségesen élnek? A covidot elkapó sportolók se élnek egészségesen, mi? Meg az a kb.100 ezer magyar, aki egy szezonban influenzás lesz? Te mindenkit ismersz, aki valaha elkapta az influenzát, hogy kijelents ilyet? 1 ember vagy a 7,8 milliárdból és képes vagy ilyet kijelenteni... Ez ám a nagy önbizalom :)
2021. márc. 14. 21:06
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

#32 nem csak azok de hajlamosít rá az egészségtelen életmód.

A sportolók általában drogoznak, és mindenféle szerekkel növelik a teljesítményüket, és ez nem egészséges.

2021. márc. 15. 11:40
 34/72 anonim ***** válasza:
82%

#21, #22-nek:

Határozottan nyilatkozom?

Szerintem a "valszeg" vagyis "valószínűleg" mindössze feltételes módú kijelentés.

Ha konkrét választ akarsz, akkor kérdezd a kereszt-anyámat. Ő a körzetim. XD

Én tudom.

2021. márc. 15. 11:45
 35/72 anonim ***** válasza:
30%

33. "A sportolók általában drogoznak, és mindenféle szerekkel növelik a teljesítményüket," Mivel úgy látom nem tudod, ezért segítek: sportoló nem egyenlő testépítővel. Azok nyomják magukat mindennel. A "rendes" sportoló ha egészségtelenül élne, kábítószerezne, nem érne el semmilyen teljesítményt, eredményt csak doppinggal. Azt hiszed, hogy ha pl. neked beadnak valami doppingszert, akkor kijutnál az olimpiára, mert csak azon múlik?

Sokat elárul rólad, ha olyat leírsz, hogy a sportolók egészségtelenül élnek :)

2021. márc. 15. 18:49
 36/72 anonim ***** válasza:
18%
34. Ha meg fogalmad sincs róla, akkor miért írsz le olyat, hogy a család már átesett rajta? Akkor kb. annyi értelme van annak, amit leírtál, mint ha azt írtad volna, hogy vagy átesett rajta a család egy része, vagy nem. Tehát semmi értelme.
2021. márc. 15. 18:52
 37/72 anonim ***** válasza:
93%
Engem nem erdekel pedig voltam covidos es AstraZenecaval vagyok oltva, de csak azert mert utaznom kell es igy egyszerubb. Egyebkent az oltas nagy hulyeseg nagyjabol semmire se jo.
2021. márc. 15. 22:09
 38/72 anonim ***** válasza:
85%

#35 a drogok amiket nyomnak magukba az nem számítanak a doppingszerek közé. Azért használják. Egyoldalú főleg fehérjeporokból álló étrend, mindenféle növekedési meg stimuláló anyagokkal, túlzásba vitt edzés, stb.

Az események közötti gőzkieresztés, kokó, speed, alkohol, stb...

2021. márc. 15. 23:52
 39/72 anonim ***** válasza:
100%
Engem már nem érdekel, tojok rá, ha elkapom hát így jártam. Valamint azt látom az oltásokkal növekszik a fertőttek száma akkor most hogy van ez..
2021. márc. 16. 00:46
 40/72 anonim ***** válasza:
33%
38. te már megint a testépítőkről beszélsz, pedig leírtam, hogy testépítők nem egyenlőek a sportolókkal. A kerékpárosok, futók, focisták, sorolhatnám nem főleg fehérjeporokból álló étrendet fogasztanak és nem, nem szokták a sportolók a nehezen felépített eredményüket kábítószerrel lerombolni. Előfordul egyszer-egyszer, de nem rendszeres és nem a többség. Szóval nem, a sportolók nem élnek egészségtelenül és nem kábítüszereznek, nem szednek növekedési me stimuláló anyagokat. Az izomagyú kondisok, akiket te ismersz vagy látsz, azok nem egyenlőek a sportolókkal.
2021. márc. 16. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!