Ez a gigaerős harmadik hullám nem ösztönöz arra, hogy
regisztálj a vakcinára?
Figyelt kérdés
Nem értem azokat, akik még nem regisztráltak a vakcinára. Most a koronavírus járvány kellős közepén, amikor egyre erősebb mutációk jönnek. Ráadásul a leghatékonyabb kínai vakcinával lehet oltakozni. Mégis mi az oka, hogy az emberek nem jelentkeznek rá?
Tudod az a probléma, hogy én ebből a "gigaerős"-ségből semmit sem látok, sem nem tapasztalok!
Ja!
Valszeg már az egész családon átment a covid.
Köszönjük, jól vagyunk.
2021. márc. 14. 19:13
22/72 anonim válasza:
21. "Valszeg" Tehát fogalmad sincs róla. De azért nagyon határozottan nyilatkozol :)
2021. márc. 14. 19:19
23/72 anonim válasza:
A diftéria(torokgyík) az 1800-as évek végétől kezdve kinyírta a gyerekek 40%-át. Mégis bíztak az oltásban amit a korabeli virológusok fejlesztettek ki, mert nem volt közösségi média ahol mindenféle konteós baromságok terjednek.
2021. márc. 14. 19:26
24/72 anonim válasza:
23. erre majd jönnek a nagyonokosok, hogy "de azt nem 1 év alatt fejlesztették ki". De ha meg nem lenne oltás, akkor meg az lenne a baj, hogy "mi az, hogy még mindig nincs oltás és ezért itthon kell ülnünk és kondizni se mehetünk!".
Sajnos ahelyett, hogy az emeberek értelmes dolgokra, tanulásra, tájlékozódásra használnák a netet, a hülyeséget terjesztik ehelyett.
2021. márc. 14. 19:33
25/72 anonim válasza:
#23 Egy 40%-os halálozási arányú betegségnél nem nagyon van választás, még ha olyan kapkodva fejlesztették is a vakcinát ellene, mint a koronavírus ellen. A covid halálozási aránya azonban meg sem közelíti a 40%-ot. Tudom, hogy te és a hozzád hasonló vírusrettegők azt hiszitek, hogy aki covidos lesz, az mind belehal, de ez nem igaz.
2021. márc. 14. 19:56
26/72 anonim válasza:
25. soha senki nem állította, hogy mindenki belehal, ne terjessz hazugságokat. Néhány millióan belehaltak már és ők marhára örültek volna egy vakcinának ha lett volna akkor.
2021. márc. 14. 20:06
27/72 anonim válasza:
Nem ösztönöz, hiszen még mindig nem voltak meg a megfelelő tesztek a vakcina hosszútávú hatásainak kiismeréséhez, és nem szeretnék kísérleti nyúl lenni.
Hallani is az oltás utáni furcsa halálozásokról. Köszi inkább el viselek egy erősebb influenzát, ahelyett hogy beoltassam magam, egy megfelelően le nem tesztelt vakcinával.
Mellesleg influenzát sem kaptam el soha, pedig soha nem védekeztem ellene...
2021. márc. 14. 20:09
28/72 anonim válasza:
27. más meg sose halt meg autóbalesetben, pedig nem köti be a biztonsági övet. Az más kérdés, hogy ha egyszer egy balesete lesz és nincs bekötve, akkor elég nagy valószínűséggel meg fog halni. Kb. ennyire értelmes a "logkád".
2021. márc. 14. 20:12
29/72 anonim válasza:
#28 A másik kérdés inkább az, hogy miért van az hogy egyesek minden évben elkapják én meg soha. Talán azért mert egészségesen élek, és nem a nemzethy dohánybolt a létszükségletem?
2021. márc. 14. 20:15
30/72 anonim válasza:
Hiába regisztráltam, a vírust hamarabb kaptam meg mint az oltást. Protekcióm nincs, leshetem mire beoltanak, de most már mindegy is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!