Amióta kijárási tilalom van 20:00 után csend honol este kint az utcán, nincs kiabálás, kocsiajtó csapkodás, stb. Nem kéne örökre bevezetni?
Nem!
Mi értelme lenne?
Dugd be a füled ha zavar a zaj. Lehet, hogy te attól érzed jól magad ha bekuckózhatsz magadnak a szobába és nézheted a tv-t, de nem mindenki leli ám ebben örömét, márpedig a jó kedv mindenkinek kijár, nemcsak neked.
Ez a legönzőbb gondolat, hogy vezessék be örökké a kijárási tilalmat, csakazért, hogy "nekem jó legyen".
Más meg hadd szenvedjen...
Írom ezt úgy, hogy én is "csend" párti vagyok.
Kutya ugatás természetes hang normál körülmények között.
Hözöngő,ordibáló fiatalok, iszonyat hangos zenék, drogos örjöngések éjjel az már nem az.
Mondjuk ami Budapest belvárosában van, az tényleg élhetetlen és teljesen megértem, hogy valaki radikális megoldásokat is jónak vél, hogy elkerülje.
De szerintem nem a kijárási korlátozás lenne a megfelelő intézkedés, hanem a jelenleg is létező jogszabályok betartatása, vagyis, hogy tényleg kikényszerítik, hogy este 10 óra után ne legyen zaj. Nyugodtan mehet mindenki hangszigetelt szórakozóhelyekre bulizni, és a bulizók odafigyelhetnek rá, hogy normális hangerővel kommunikáljanak két szórakozóhely között, ne úgy, mintha túl kéne üvölteniük mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!