Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! ti fogtok adakozn...

Ellenzékiek! ti fogtok adakozni Tordai Bence Úrnak, a 8 milliós bírsága miatt?

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 09:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
33%
Ha milliomos lennék,én kifizetném helyette az egészet.De sajnos nem vagyok az,és nem is leszek sose.
2021. márc. 13. 10:03
 12/22 anonim ***** válasza:
69%
Én nem fogok, de ettől függetlenül nagyon nem értek egyet a büntetéssel. Egészen abszurd.
2021. márc. 13. 10:10
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
Én sem szoktam ezeket a büntetéseket pártolni,de mivel ez Tordai egy ótvaros hülyegyerek,ezért valahol megérdemelte.
2021. márc. 13. 10:13
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
Már rég börtönben lenne a helye.Legnyomorultabb ember az országban.Kár hogy nem találkotunk még össze.Meglátná hogy mit is lehet kapni a provokálásért.Elmenne a kevde egy életre ettől a műfajtól.Kis bÚzi.
2021. márc. 13. 10:22
 15/22 A kérdező kommentje:
mért lenne börtönben a helye?
2021. márc. 13. 10:24
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

És miért nem? Attól függetlenül hogy hol áll a politikában, egyiknek sem fogok adakozni a saját hülyeségük miatt.

2021. márc. 13. 10:51
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Nem, mi fenéken billentjük a bírságolót. Nagyjából annyira, hogy legyen mint töprengenie további életében.
2021. márc. 13. 10:58
 18/22 A kérdező kommentje:
na de a ti narrativátok szerint a kurmány teljesen ellehetetleníti az ellenzékiek megnyilvánulásaikat ezért kénytelen ilyen eszközöket használni
2021. márc. 13. 11:02
 19/22 anonim ***** válasza:
58%

Szarok rá ,2+ milliós fizetésből telik rá neki. Tegnap pont ezen gondolkoztam ,milyen jó lehet politikusnak lenni ,csak bemész a munkahelyedre,bohóckodsz egy kicsit és még rablás nélkül is jönnek a sokmilliók havonta .Szégyen ez az egész ótvaros cirkusz ami nálunk folyik politika címszó alatt ,az adófizetők pénzéből ..

Ha fizetésemelésről van szó akkor mindig hatalmas az egyetértés az egész parlamentben ,másoknak hónapok óta nincs munkája,tönkrement a vállalkozása ,a nyakunkon van a világtörténelem legnagyobb maffia tolvajkormánya, a többiek meg ehhez értenek ,a mi pénzünkön telefonkamerával meg zsák krumplikkal bohóckodni ,aztán nem sül le a képéről a bőr az adófizetőktől kéregetni mint egy rossz csöves

2021. márc. 13. 15:00
 20/22 anonim ***** válasza:
A büntetés mértéke abszurd, de Tordaival minimálisan sem tudok azonosulni, a primitív politizálás egyik főszereplője.
2021. márc. 13. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!