Jakab Péter vagy Tordai Bence az okosabb politikus úr?
Nem derül ki mit értesz "okos" alatt, de szerintem a Jakab alapvetően sokkal koherensebben, szemléletesebben és jobban érthetően érvel, mint a Tordai.
De amúgy meg a Polgár Jenő.
2-es!
Te hogy állsz a diplomáddal? A Kínai, vagy a lengyelpiacon vetted? (Ha egyátalán van!)
Jakabnak legalább van sütnivalója.
Amennyi krumplit ez már a parlamentből hazavitt...
Miért kell rögtön így reagálni valamire ? A második válaszoló csak a tényeket írta le.
Bírom amúgy, hogy annyira utálja itt GYK-n mindenki Jakab Pétert, ahhoz képest naponta 15 kérdés van róla, és már szinte az összes közvélemény kutatás baloldalitól kezdve jobboldaliig (fideszest leszámítva) őt hozza ki a legnépszerűbb ellenzéki politikusok egyikének.
"Tordai Bence. Ő közgazdász-szociológus, egyetemi oktató"
Ő egyetemi oktató? Eddig kb. csak lejáratta magát a közéletben. Nem tudom egyetemen hogy taníthat, de a politikai "karrierje" eddig nem alakul túl jól. Amikor Hollik Istvánnal vitatkozott multkor, bemutatta a gazdasági elképzeléseit, Hollik meg egyből leiskolázta.
Én amúgy csak arra lennék kíváncsi, hogy az ilyen napi 15 jakabozós kérdésnél, aki elkezdi ócsárolni állandóan, az amúgy fideszes szavazó, vagy ellenzéki, aki simán csak nem bírja a pofáját Jakabnak?
Az meg, hogy azzal jöttök, hogy "csak" egy középiskolai tanár, akit kirúgtak, nem tudom mire jó. Egyrészt szerintem senki nem ismeri a konkrét sztorit, csak amit leírtak róla max, vagy még annyit se, csak hallomásból, másrészt meg ez még önmagában nem főbűn, és mindenki változhat. Mielőtt valami barom beokádja, hogy Jakab bérenc vagyok meg stb. nem. Csak nem értem miért kell napi szinten verni magatokat állandóan egy olyan politikusra, aki nem lövetett szét embereket, nem lőtte ki senkinek a szemét, nem lopott többszáz milliár forintot.
Kósa Lajos diploma nélkül azzal az értelmes tekintetével jobb politikus igaz? Esetleg Németh Szilárd? Vagy Kövér ex-kiszes László?
Én például ellenzéki vagyok. Politikai beállítottságom talán szélsőbal vagy a balközép. Én azért nem kedvelem mert szerintem köpönyegforgató,bár ez a magyar politikában nem túl szokatlan.
Gondolom van itt fideszes is aki nem kedveli,és nem hiszem hogy egyedüli ellenzéki vagyok!
Az kilencessel egyetértek,hogy nem kellene ilyen formában megnyilvánulni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!