Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok gyávának az...

Nem tartjátok gyávának az olyan embereket, akik nem bocsátkoznak politikai vitába?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy állampolgári kötelességünk a politikai állásfoglalás a szavazáskor és azon kívül is. Aki kitér a vita elől, annak nincs véleménye, nincs joga ahhoz, hogy magyarnak nevezze magát.

2021. márc. 11. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
58%
Én azt tartom konkrétan idiótának, aki a médiából és a közösségi oldalkról vett "információval" felvértezve "politikai vitákba" bocsájtkozik. Ez kb olyan, mint azon vitatkozni, hogy léteznek-e UFO-k. Időpcsékolás, és egymás idegeire menés.
2021. márc. 11. 18:06
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Orbán Viktorral értek egyet!
2021. márc. 11. 19:27
 13/23 anonim ***** válasza:
" Aki kitér a vita elől, annak nincs véleménye, nincs joga ahhoz, hogy magyarnak nevezze magát." Neked meg honnan van jogod bármely embert megitélni akármilyen szempontbol? Mit tettél eddig le az asztalra ami erre feljogosit? Szeretném ha erre az egyszerü kérdésre válaszolnál!
2021. márc. 11. 19:44
 14/23 anonim ***** válasza:
60%
Ha a sarki Terike néni nem vitázik a sarki Józsi bával az oké. Viszont ha az ország aktuális miniszterelnöke nem áll ki egy vitára senkivel se (OV), akkor ő baromi gyáva.
2021. márc. 11. 20:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt tartom konkrétan idiótának, aki a médiából és a közösségi oldalkról vett "információval" felvértezve "politikai vitákba" bocsájtkozik. Ez kb olyan, mint azon vitatkozni, hogy léteznek-e UFO-k. Időpcsékolás, és egymás idegeire menés."

Na és akkor honnan kéne információt venni ha nem a médiából okoskám? Jósgömbből?

2021. márc. 11. 20:24
 16/23 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem kötelező vitára bocsájtani a véleményedet, megtarthatod magadnak.

#6 "Van akit nem érdekel a politika..." Ilyen nincs. Áltathatja magát, hogy őt ugyan nem érdekli, de nem tudja függetleníteni magát tőle.

2021. márc. 11. 22:53
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Van az a mondás hogy galambbal nem érdemes sakkozni mert ledönti a bábukat, rász..rik a táblára majd boldogan ugrál hogy ő nyert. Egy vitának akkor van értelme ha konstruktív és kölcsönös elismerés alapozza meg. Ha ez nincs meg akkor csak ostoba vagdalkozás nácikommunistázás lesz belőle ehhez pedig értelmes emberként se kedvem se kapacitásom.
2021. márc. 12. 09:31
 18/23 anonim ***** válasza:

"Na és akkor honnan kéne információt venni ha nem a médiából"

Sehonnan. El kell fogadnod, hogy nem juthatsz hozzá valós információhoz ezen a téren, mert csak a megvezetés, a rágalmazás, a ködösítés megy. Ugyanúgy, ahogy az UFÓ-król sem. Ezért felesleges ezzel foglalkozni, felesleges vitázni, stb.

2021. márc. 13. 10:47
 19/23 anonim ***** válasza:

10

Külföldön nem tömik a saját-haveri-családi zsebeket, CSAK a külföldön dolgozó magyarokét.

"A JÓBB élet nyugalomért" ezt jól jegyezzük meg.:(

2021. márc. 14. 20:34
 20/23 anonim ***** válasza:
Én speciel azért nem bocsátkozok vitába a politikával kapcsolatban, mert bármit mondok a másiknak van egy ellenérve, még ha tudom is hogy hülyeség akkor is le vagyok ugatva. Magyar politikáról vitatkozni szerintem szinte felesleges, mert egyik X-et mond másik Y-ot. Aki kormánypárti az birka, az kurmplis az hülye, aki ellenzékes az fasiszta, az libsi, az Gyurcsányista stb.. nem lehet egy kézzelfogató vitát lebonyolítani, mert mindenki elfogult, és nem tud befogadni semmi újat, vagy elhinni bármit is. A politikáról vitatkozni kell, régen is a sok gondolkodó leült, és megbeszélték a dolgokat, de manapság ami világszinten megy az egy bohócparádé sajnos.
2021. ápr. 2. 03:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!