Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem tartjátok gyávának az...

Nem tartjátok gyávának az olyan embereket, akik nem bocsátkoznak politikai vitába?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy állampolgári kötelességünk a politikai állásfoglalás a szavazáskor és azon kívül is. Aki kitér a vita elől, annak nincs véleménye, nincs joga ahhoz, hogy magyarnak nevezze magát.

2021. márc. 11. 16:41
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%

Nem.

Miért lenne kötelező szekértáborokba felsorakozni? Mert te úgy gondolod?

Ennyi erővel mondhatnám azt is, hogy aki állandóan politikai vitákba bonyolódik, annak nincs joga ahhoz, hogy magyarnak nevezze magát...de az is pont akkora marhaság lenne.

2021. márc. 11. 16:45
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az ő dolga, hogy mivel akar, és mivel nem akar foglalkozni, senkinek semmi köze hozzá.
2021. márc. 11. 16:46
 3/23 anonim ***** válasza:
94%

sokaknak már a faszuk tele van az egésszel

az meg hogy ki magyar, nem te vagy a fidesz dönti el

2021. márc. 11. 16:56
 4/23 anonim ***** válasza:
19%
Nézzél már szét a fészen. Elvétve van, akivel lehetne csak egy pici vitát is indítani. Teljesen mindegy melyik oldal, mind fújja a magáét és kész. Magyar meg már hol van?? Darab föld, kupac marakodó emberrel.
2021. márc. 11. 16:57
 5/23 anonim ***** válasza:
74%

" Aki kitér a vita elől, annak nincs véleménye, nincs joga ahhoz, hogy magyarnak nevezze magát."

Orbán Viktor minden vite elől kitér ... Csak úgy megjegyzem, ha már vitázni akarsz.

2021. márc. 11. 17:11
 6/23 anonim ***** válasza:
72%

Nem. Van akit nem érdekel a politika, vagy nem szeret vitázni róla. Ettől nem gyáva lesz, csak nem érdekli.

Az a gyáva aki benne van egy beszélgetésben és mindig hajlandó azt hangoztatni amit a másik elvár tőle, függetlenül attól hogy nem is ért vele egyet - csak hogy ne derüljön ki az ellentétes véleménye.

ha valaki szimplán ráhagyja a másikra hagy pörögjön a témán ha akar, az más, az nem gyávaság, egyszerűen esetleg felismeri hogy ilyenen nem érdemes vele vitázni.

2021. márc. 11. 17:12
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például VAN véleményem, de senkivel nem vitatkozok, mert egyrészt meggyözni nem igazán lehet mást, másrészt - és ez a föbb ok -, a legtöbb ember nem tud vitatkozni, csak veszekedni, ordibálni, anyázni, és erre semmi szükségem.
2021. márc. 11. 17:13
 8/23 anonim ***** válasza:
49%
Nekem az a tapasztalatom aki személyeskedik (mint a politikában vitázók többsége) azzal teljesen felesleges bármilyen vitát lefolytatni. Ez már tényleg csak vallásos vak hit, az egyik részről Orbán iránt a másik oldalon Orbán ellen. Tudok mindkettőre példát,nagyon buta emberek.
2021. márc. 11. 17:19
 9/23 anonim ***** válasza:
88%
Én azért nem szeretek, mert általában úgyse értelmes diskurzus lesz belőle, hanem a saját szekértáborának a kánonját mondja fel, aztán megsértődik, ha nem értek vele egyet.
2021. márc. 11. 17:25
 10/23 anonim ***** válasza:
6%

Én úgy gondolom hogy alap kötelességünk lelépni külföldre.

Jóbb élet nyugalomért

Mi értelme van itt politikáról beszélgetni mikor mindegyik csak igy vagy úgy de tömi a saját,haveri,családi zsebeket?

2021. márc. 11. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!