A főbb ellenzéki pártok úgy összességében segítik, vagy inkább hátráltatják a covid elleni védekezést?
9# természetesen érdekel a véleményed...azt mondjuk nem tudom értelmezni, hogy "Ilyen ártatlanul nem úszod meg kérdező. Aki ilyen kérdést feltesz, szándékosan becsukja a szemét,"
No de visszatérve: "a védekezést alapvetően a káosz és a dilettantizmus hátráltatja. De ha pontosan akarok fogalmazni, azt kell mondanom, nem hátráltatja, lehetetlenné teszi." Na akkor fejtsd ki ezt részletesebben. Csak hogy te se úszd meg ártatlanul.😂
Nem mellesleg azért szólok, hogy a kérdés arra irányult, hogy az ELLENZÉKI pártok tevékenységét milyennek ítélik meg az emberek...
#10 Értem. Szóval azzal próbálod mentegetni az ellenzékieket, hogy nem is akartak mindent teljesen nyitni - csak kicsit. Mintha nem lenne tök mindegy, hogy a közelgő vihar előtt kicsit akarja kitárni az ablakot valaki vagy teljesen, ahelyett hogy jól bezárná.
Csakhogy ez nem változtat azon, hogy alig 3 hete még a nyitást követelték, most meg azon meg a siránkozásuk, hogy miért nem zárt előbb a kormány.
Szabad ám gondolkodni is, nem csak durrogni... Azzal, hogy a boltok nem 7-ig hanem 9-ig vannak nyitva elkerülöd a munka utáni 17-19 óra közötti TÖMEGET, széthúzod a vásárló embereket. Kisebb tömeg --> kisebb esély a fertőzésre. A kijárási korlátozás kezdetének eltolása 8-ról 10-re ugyan ez, a közlekedési eszközökön és a szabadtéri helyeken is csökken a tömeg.
Ugye, hogy nem volt nehéz... Nem minden rossz amit az ellenzék javasol ahogy a fidesz elképzelései sem mindig helyesek.
"3 hete még követelték hogy mindent nyissanak ki"
Szimplán hazudsz.
Ennek megcáfolása, mégis mióta mentegetőzés?
De oké, nézzük részletesebben az elmúlt hónapokat:
Fidesz: Kétlépcsős nyitás (nincs részletezve, csak hogy március és április elejétől történhet)
Momentum: Részleges nyitás (ennek részleteit már írtam)
Mi Hazánk: Teljes nyitás
"stadionok-sportcsarnokok és más szórakozóhelyek újranyitását is szorgalmazza a Mi Hazánk, és különösen a vendéglátóhelyekét: akár korlátozott létszámmal"
MSZP:
"újra kell gondolni a kormányzati korlátozások mértékét!"
"bizonyos szolgáltatások esetében itt az ideje a szabályozás megfontolt és okos újrarajzolásának"
Jobbik:
"Első lépésként ki kell nyitni a teraszokat! Majd minél előbb, a jelenleg is nyitva lévő kaszinók és a menzák mintájára, az ezekben megkövetelt járványügyi szabályokkal azonos, azokkal megegyező kritériumoknak megfelelve a vendéglátóhelyeket és edzőtermeket is újra kell nyitni."
DK:
"Gyurcsány Ferenc: Oltassátok be magatokat! De csak az EU által engedélyezett vakcinával!"
Nyitással kapcsolatban nem találtam infót. FB oldalukon főként csak a szabad vakcinaválasztásról található poszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!