Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek az MKKP-ről...

Sulek Péter kérdése:

Mi a véleményetek az MKKP-ről tevékenységéről? a pártról? úgy összességében róluk.

Figyelt kérdés
2020. máj. 15. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Egy viccpárt.

Annak jók.

2020. máj. 15. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Én jó véleménnyel vagyok róluk. Kár, hogy nem nagyobb a támogatottságuk.
2020. máj. 15. 20:16
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csak a viccet látom bennük, az csak egy eszköz, amivel egyúttal számos problémára is felhívják a figyelmet. Vannak jó gondolataik szerintem.
2020. máj. 15. 20:41
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
A jó humor az intelligencia jele, Kovács Gergely pedig nagyon szórakoztató, zseniális fazon. Aki csak a viccet látja bennük, az nem érti a mondanivalójukat. Ők iróniába csomagolják a véleményüket, ami sokkal jobb a sárdobálásnál. Nem is nagyon tudnak velük mit kezdeni azok, akik a célkeresztjükbe kerülnek. Hogy magukat nem tartják politikusnak, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindegyik pártról megvan a véleményük. Ha azt nézzük, ki mennyiből gazdálkodik, és abból mennyit ért el, akkor ők a leghasznosabb, leghatékonyabb párt.
2020. máj. 15. 21:53
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Viccpárt? A Baranyi kutyapártos helyettese a drogliberalizációt tartaná most fontos dolognak.
2020. máj. 15. 21:59
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy összességében nagyon jó a véleményem róluk. Az egyetlen párt, amelyiknél még csak fel se merült a korrupció gyanúja, már csak azért sem, mert az államtól kapott támogatást az utolsó fillérig szétosztják, játszóteret építenek, felújítanak, ingyenes oktatásokat szerveznek mindenféle témában, csupa hasznos dolgot csinálnak.

Izlandon egy viccpárt nyerte a választásokat 2010-ben, mert az embereknek elegük volt a politikuskból és a válság után Izland volt az egyetlen ország, amelyik bankárokat bíróság elé állított, börtönbe zárt és nem az adófizetők pénzéből támogatta, jutalmazta a rosszul gazdálkodó bankokat és vezetőiket.

2020. máj. 15. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!