A Fidesz jól kezeli a járványt?
Tegnapi halottak száma:
Horvátország 4
Svájc 17
Ausztria 19
Hollandia 33
Svédország 34
Belgium 35
Bulgária 97
Románia 100
Szlovákia 109
Magyarország 179
A 7x annyi lakosú Egyesült Királyság 190
#21 NEM!
Most a fertőzöttek között kizárólag azok szerepelnek akiket teszttel fertőzöttnek nyilvánítottak. Aki másféle felsőléguti megbetegedéssel van otthon az nincs benne a koronavíriusos fertőzöttek számában.
Mindezek pedig a korlátozások mellett adnak ilyen számot. Ha éppen úgy nem tennénk semmit mint ahogy egy átlagos influenza szezonban nem védekezünk semmivel, akkor ez a szám sokkal magasabb lenne.
Pont ez a lényeg, hogy most védekezünk a fertőzés ellen és így vannak ilyen számok.
"Mindezek pedig a korlátozások mellett adnak ilyen számot. Ha éppen úgy nem tennénk semmit mint ahogy egy átlagos influenza szezonban nem védekezünk semmivel, akkor ez a szám sokkal magasabb lenne." Ez több nemzetközi tanulmány is cáfolta, többek között Stephard tanuzlmány is arra jutott, hogy a lezárások semiylen mértékben nem befolyásoljáka járványterjedését. A Müncehen egyetem januári vizsgálata is arra jutott, hogy Németországban semilyen kihata´ssal nincs a járványra a sookk korlátozás.
Most voltam Brazíliában 3 hete jöttem meg , ök se zártak le semmit, a média folyamatosna közli a rémhíreket, miközben telejsen átlagos élet van, nyitva vannak az éttermek,a tengerparti fagyizok, a bárok minden. Az ottaniak nem isértik, hogy mit müvelnek európában.
Egyébként az Usa-ban is ha összehasonlítjuk azokata tgaállamokat, ahol vab lezárás(vagy volt9, vagy ahol nincs csak minimáölis volt, ott sincs lényegi külöbség a fertözöttek számában.
Ahogyan Svédországban, meg Fehérorszországban sem rosszabba helyzte, mitn sok szigorúan lezárt országban
Az az igazság míg a haverok zsebét tömték b*sztak ezek az egészségügyre.Össze szereldét csináltak az országból.
Most meg kapkodás és fejetlenség.
Le a kalappal a nővérek orvosok kitartása mellett nem lennének ilyenek már rég összeomlott volna a rendszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!