Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A home offices IT-sek miért...

A home offices IT-sek miért támogatják a kormány járványintézkedéseit?

Figyelt kérdés
Redditen szoktam olvasni hogy bruttójuk már 1 millió forint home officeban és az átlag ember önző mert nem bír ki pár hónapot munka nélkül

2021. márc. 4. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Honnan veszed hogy támogatják? Én is az vagyok, mégsem támogatom, hidd el én is jobban örülnék ha vége lenne.
2021. márc. 4. 15:16
 2/9 Fsms ***** válasza:
100%

Pont rólam is beszélsz többek között. it vagyok és home office ban vagy 2016 márciusa óta.

Nem támogatom a kormány járvány intézkedéseit. Ner kapja a sok támogatást, a többiek éhen döglenek. Plusz az oltási terv egy vicc. Ezzel az ütemmel jövőre érjük el a kívánt szintet. Viszont a kaszinók nyitva vannak. 😀

Tragédia.

2021. márc. 4. 15:22
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
#2 akkor te a ritka kivétel vagy szerencsére, sok home officeos tényleg ilyen, mint a kérdező mondja.
2021. márc. 4. 15:26
 4/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem támogatják, képzeld el hogy van egy home office-os munkád 8-tól 6-ig szigorúan gép előtt, utána eszel mert éhenhalsz, aztán összekaparod magad tele hassal mész boltba, és aztán ott kuksolhatsz megint otthon még járni se mehetsz el munka után, meg a boltban is tömeg van.
2021. márc. 4. 15:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

IT-s vagyok. Kb 10 eve home officeban vagyok tobbnyire.

Egyreszt nekem se tetszik, hogy ehen dogolnek az emberek.

Masreszt ram, rank is hatassal van. Pl ahol en dolgozom, nincs fizuemeles mivel visszaesett a bevetelunk. Persze igy sincs gaz es nyilvan jobb mint azoknak akik munkanelkuliek lettek. Ezzel arra akartam utalni, hogy rank is hatassal van az, hogy sokakat tonkrevagtak.

2021. márc. 4. 15:46
 6/9 anonim ***** válasza:

#5 te vagy a második kivétel akkor 😀

Amúgy igen, ezt próbálom hiába magyarázni az itteni bezárásfétises home officeosoknak, hogy ők is ugyanúgy meg fogják szívni ezt a lezárást, csak később ér el oda a hatása, de hiába, szerintük kiszállításból meg tud élni mindenki...

2021. márc. 4. 15:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Hozzateszem, szerintem sok jomodu IT-snek is vannak ismerosei, rokonai akik szarul jartak.

Pl parom anyjanak testvere kulfoldon el de kb 1 eve nincs munkaja, vendeglatos. Lassan minden tartalekukat feleli a parjaval. Ezt is szar latni.

2021. márc. 4. 16:09
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

Szintén home office IT.

Szerintem a korlátozásokra szükség van, csak mellette azokat az embereket, akiket a társadalom érdekében hozott intézkedések jelentősen károsítanak, legalább részben kárpótolnia kellene.

Viszont míg bizonyos tulajdonosi körök szállodái milliárdokat kapnak ilyen címen, a kkv-k jelentős hányada haldoklik, ami nagyon nem kóser sem egyéni, sem nemzeti szinten.

2021. márc. 4. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyan céget,ahol az elmúlt egy évben sorra rugdosták a vezetőket ,meg összevontak pozíciókat,szóval hidd el,az IT-s dolgozót is érinti ez a kalap szar,és biztos én mozgok túl normális emberek közt,de SENKIT nem is ismerek,aki támogatja ezt a bezárkózást 1 éve .

Mellesleg nálunk nincs év végi prémium,se fizetés emelés . Igen,szerencsés vagyok ,hogy maradt egy elég stabil munkahelyem,de attól még nem vagyok elmebeteg . Én régen ,sok évvel ezelőtt vendéglátóztam,az össze haverom vendéglátós ,van aki hónapok óta munkanélküli,a többiek is csökkentett fizetésért dolgoznak . A szüleim is nagyon rossz helyzetbe kerültek sajnos .

2021. márc. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!