A home offices IT-sek miért támogatják a kormány járványintézkedéseit?
Pont rólam is beszélsz többek között. it vagyok és home office ban vagy 2016 márciusa óta.
Nem támogatom a kormány járvány intézkedéseit. Ner kapja a sok támogatást, a többiek éhen döglenek. Plusz az oltási terv egy vicc. Ezzel az ütemmel jövőre érjük el a kívánt szintet. Viszont a kaszinók nyitva vannak. 😀
Tragédia.
IT-s vagyok. Kb 10 eve home officeban vagyok tobbnyire.
Egyreszt nekem se tetszik, hogy ehen dogolnek az emberek.
Masreszt ram, rank is hatassal van. Pl ahol en dolgozom, nincs fizuemeles mivel visszaesett a bevetelunk. Persze igy sincs gaz es nyilvan jobb mint azoknak akik munkanelkuliek lettek. Ezzel arra akartam utalni, hogy rank is hatassal van az, hogy sokakat tonkrevagtak.
#5 te vagy a második kivétel akkor 😀
Amúgy igen, ezt próbálom hiába magyarázni az itteni bezárásfétises home officeosoknak, hogy ők is ugyanúgy meg fogják szívni ezt a lezárást, csak később ér el oda a hatása, de hiába, szerintük kiszállításból meg tud élni mindenki...
Hozzateszem, szerintem sok jomodu IT-snek is vannak ismerosei, rokonai akik szarul jartak.
Pl parom anyjanak testvere kulfoldon el de kb 1 eve nincs munkaja, vendeglatos. Lassan minden tartalekukat feleli a parjaval. Ezt is szar latni.
Szintén home office IT.
Szerintem a korlátozásokra szükség van, csak mellette azokat az embereket, akiket a társadalom érdekében hozott intézkedések jelentősen károsítanak, legalább részben kárpótolnia kellene.
Viszont míg bizonyos tulajdonosi körök szállodái milliárdokat kapnak ilyen címen, a kkv-k jelentős hányada haldoklik, ami nagyon nem kóser sem egyéni, sem nemzeti szinten.
Ismerek olyan céget,ahol az elmúlt egy évben sorra rugdosták a vezetőket ,meg összevontak pozíciókat,szóval hidd el,az IT-s dolgozót is érinti ez a kalap szar,és biztos én mozgok túl normális emberek közt,de SENKIT nem is ismerek,aki támogatja ezt a bezárkózást 1 éve .
Mellesleg nálunk nincs év végi prémium,se fizetés emelés . Igen,szerencsés vagyok ,hogy maradt egy elég stabil munkahelyem,de attól még nem vagyok elmebeteg . Én régen ,sok évvel ezelőtt vendéglátóztam,az össze haverom vendéglátós ,van aki hónapok óta munkanélküli,a többiek is csökkentett fizetésért dolgoznak . A szüleim is nagyon rossz helyzetbe kerültek sajnos .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!