Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Romák miért szavazhatnak a...

Romák miért szavazhatnak a választásokon ha nem magyarnak vallják magukat?

Figyelt kérdés
2021. márc. 10. 14:03
1 2
 11/19 Rothadó Narancs ***** válasza:
31%
Igen, sajnos az állampolgárság dönt, hogy szavazhatnak.
2021. márc. 10. 16:44
 12/19 anonim ***** válasza:
58%
Mert magyar állampolgárok. Hogy ez jól van-e így, az már más kérdés.
2021. márc. 10. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:
43%
Mert sajnos ilyen a jog, ilyenek a szabályok, de tény, hogy nem erkölcsös. Sok minden más sem. Most a legfőbb vezető is kisebbségi, ráadásul titokban.
2021. márc. 10. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
59%
Miért vagytok ennyire rasszisták összefogásosak'?
2021. márc. 10. 19:34
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
Miért? Tűrjem ahogy aláznak lassan bennünket?
2021. márc. 10. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Egy igazi roma a Fideszre szavaz.

Joe Biden is megengedhetett magának hasonló kijelentést a feketékről, mielőtt kifogásolná valaki! ☝🏻☝🏽

2021. márc. 10. 20:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha adófizetéshez lenne kötve a szavazati-jog, akkor nem lepne meg ha buknák sokan.....
2021. márc. 10. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:
0%

15

Ki aláz meg téged? Szerintem fogalmad sincs hogy gy romának milyen nehézségeken kell keresztül mennie. Igen vannak idióták is és a hozzád hasonló gondolkodásúak miatt csak ezek ragadnak meg nektek. Akkor most én is feltételezzem hogy a magyarok kigyúrt, kopasz, fekete pólós, trianon tetkós agresszív idióták, mert ez a hangos kisebbség?

2021. márc. 11. 09:07
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18

Te is nagyon jól tudod, hogy míg magyarban az a kisebbség, cigányok közt a normális a kisebbség. Senki nem mondta,hoy nincs alja magyar. A titok az arányokban rejlik. És ha te egy normális cigány vagy, te is utálod a putris testvéreket,gondolom. Mert minden normális cigány így van vele. Kolleginám echte falusi cigány,de mar kivették az öccsét az ottani iskolából mert a putris bántja,hogy tanulni akar és ezért kiutálják. És ennyi putris,ingyenélő,tolvaj retek között engedd meg,hogy rasszista legyek. (Szabolcsi falibaj élek ráadásul). Hidd el, ha te normális vagy,veled nem lennék utálatos. Az említett cigány kolleginám tmaz egyik legkedvesebb nekem. Igazából nem is tekintem cigánynak mert nem úgy viselkedik.

2021. márc. 11. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!