Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csinàlnak Orbànból...

Miért csinàlnak Orbànból viccet?Miért gondolják sokan "rossznak"?Mar sok parodiat lattam ami elegge kifigurazza

Figyelt kérdés
Szerintem jó miniszterelnök, sok mindenkit támogat, Magyarország egy nagyon jó ország, szép meg jól lehet itt éldegélni.Ha jól tudom Biden sem bírja...de miért?Orbàn Viktor jó ember,ti hogy gondoljátok?

2021. márc. 9. 20:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
32%
Például dolgozunk és éljük a nagybetűs életet, míg ti unalmatokban itt dekkoltok reggeltől-estig és azt hiszitek, ér valamit, hogy a legidiótább marhaságokat összehordó elvbarátaitokat is automatikusan felpontozzátok. Mi csak mosolygunk rajtatok. Amúgy havonta-kéthavonta jönnek ki a különböző közvélemény-kutató cégek felmérései, amelyek másfél évtizede töretlenül Fidesz fölényt mutatnak. A felmérést végző személyek pedig az utcákat járják, odvakba és barlangokba nem merészkednek. :)
2021. márc. 12. 19:44
 32/33 anonim ***** válasza:
90%

30

aki valós információkhoz jut, az nem fideszes

az a fideszes, aki benyeli a kormánymédia propagandáját, mert csak a tévéből "okosodik"

2021. márc. 12. 20:19
 33/33 anonim válasza:
81%
Hihi ezeket a kommenteket jó nézni :DDD
2021. márc. 16. 14:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!