Hogy lehetséges az, hogy az ellenzék nyitást követelt még az elmúlt héten is, most pedig azt harsogják, hogy a kormánynak előbb kellett volna zárni és elkésett ezzel a dologgal?
Figyelt kérdés
Kicsit ellentmondásos az ellenzéki kommunikáció is. Nemcsak a fideszé.. 🙄2021. márc. 7. 21:51
11/19 anonim válasza:
#9-es vagyok.
Amúgy nem hiszek benne, hogy hosszú távon együtt fognak működni.
Továbbá hozzátenném, hogy a Mi hazánk nincs benne az egységes ellenzékben...
13/19 anonim válasza:
11: "Továbbá hozzátenném, hogy a Mi hazánk nincs benne az egységes ellenzékben..."
Az 1% körüli támogatottsággal a MH nem befolyásolja túlzottan a dolgokat.
14/19 anonim válasza:
"De azzal, hogy kimondták, hogy együtt indulnak, van olyan, hogy egységes ellenzék."
A közös programot még nem fogadták el, úgyhogy az egységnek egyelőre nincs alapja. Egyelőre mindegyik a saját programját követi.
15/19 anonim válasza:
"Pityu! A valóságnak nincs alapja. Régen volt már az, amikor engem minden követ megmozgatott!"
16/19 anonim válasza:
#13 Nem azért emeltem ki, hanem mert a kérdező valamelyik hozzászólásában a mi hazánkat idézte.
17/19 A kérdező kommentje:
Én nem említettem a mi hazánkat. Nem tudom ez, hogy jön ide. Rajtuk kívül még van pár párt, aki külön indul. Kétfarkú, Polgári válasz, Iszomm, Volner....
2021. márc. 8. 09:03
18/19 anonim válasza:
Igazad van, bocsánat, a belinkelt kérdésben volt a mi hazánk kiemelve.
19/19 anonim válasza:
Ellenzék: támadjunk mindenkit, mindenért, mindig.
Mindegy mit mondanak, a lényeg, h a fidesszel ellentétes legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!