Miért ilyen ez az ország?
Figyelt kérdés
miért van az, hogy minden segélyt, MINDENt a cigányok kapnak??? azért még (és remélem ez mindig is így lesz) a magyarok vannak többségben! egyre inkább ki vagyok akadva ezen az országon...
anyám 90 ezret keres és ezért szeretett volna kérni az önkormányzattól iskolakezdésre segélyt... és mit mondtak neki??? hogy SOKAT keres! amikor egyedül nevel, rezsit, és törlesztőrészletet is fizet! az ilyen-olyan jöttment cigányoknak meg egyből megadják a hatszázféle segélyt!!! most akkor hogy is van ez?
bocsi, hogy így irtam, de már nagyon ki vagyok ettől az országtól, én nagyon szeretem Magyarországot, de alig várom, hogy eltakarodjak innen!
15/f
(ja és nem vagyok jobbikos)
2010. aug. 18. 13:52
21/24 anonim válasza:
Hát mert a vezetők része is cigány.^^ja és amúgy az egyik válaszolónak írom aki azt irta 15 évesen jól átlátod a szociális helyzetet:ez nem nagy dolog az a normális és én is még csak 13 leszek mégis mindig csak magyar politikai kérdéseket nézek.:)
23/24 anonim válasza:
Én nem azt mondtam, hogy mindenképp a létminimumon kell élni. Arra próbáltalak rávezetni téged is, hogy ha nem jössz ki a pénzedből, akkor az olyan dolgokat nélkülözni kell, ami nem szükséges mindenképpen.
24/24 A kérdező kommentje:
kösz, de azért nem akarok visszamenni az őskorba...
2010. aug. 21. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!