Miért ilyen ez az ország?
miért van az, hogy minden segélyt, MINDENt a cigányok kapnak??? azért még (és remélem ez mindig is így lesz) a magyarok vannak többségben! egyre inkább ki vagyok akadva ezen az országon...
anyám 90 ezret keres és ezért szeretett volna kérni az önkormányzattól iskolakezdésre segélyt... és mit mondtak neki??? hogy SOKAT keres! amikor egyedül nevel, rezsit, és törlesztőrészletet is fizet! az ilyen-olyan jöttment cigányoknak meg egyből megadják a hatszázféle segélyt!!! most akkor hogy is van ez?
bocsi, hogy így irtam, de már nagyon ki vagyok ettől az országtól, én nagyon szeretem Magyarországot, de alig várom, hogy eltakarodjak innen!
15/f
(ja és nem vagyok jobbikos)
Ugyan miért lennék irigy?
Felőlem azt csinál amit akar, nekem nincs beleszólásom. Én büszke vagyok arra, hogy ez a hazám, és eszem ágában sincs másodrendű állampolgárként élni a saját hazámban! De nem futamodok meg a gondok elől, hanem szembenézek velük!
Tudod, ez épp olyan, mint amikor voltak a választások. Nagyon sok emberrel össze is vesztem emiatt. Mindenkinek sírt a szája, hogy:
-Jaj, sehogy sem jó ez így.
-A lehetőség adott, el kell menni szavazni.
-Dehogy megyek, úgysem lesz jobb.
-Ha nem mész el, akkor viszont ne járjon a szád.
Jól nézne ki a magyar társadalom, ha mindenki így gondolkodna, mint például a kérdező...
Magyarul: akinek nem tetszik a helyzet, az ne rinyáljon ilyen módon, hanem igenis álljon a sarkára!
Vazz, te melyik világon élsz? Aki 90-et keres, gondolod hogy plazmatévé vásárlása miatt nélkülöz? 90-ből amiután kifizetted a számlákat meg adót, örülsz ha arra marad, ami feltétlenül szükséges, és ha a gyereket iskolába küldöd ősszel, akkor legfeljebb leszoksz az evésről, meg se kottyan.
De amúgy köszi a tanácsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!