Miért nem tükrözik itt (és Facebookon) az értékelések és a vélemények , hogy az ország nagy része -elvileg- Fideszes szavazó?
Értetlenül látom, hogy a kommenteknél, az értékeléseknél és a szavazásoknál is jelentős kisebbségben vannak a kormányt támogató fideszes állásfoglalások.
Ugyan ezt látom Facebookon is, pedig ezek elvileg nyílt fórumok.
Kb 20-30% a Fideszes, és 70-80% akik bírálják őket.
Mi a megfejtés?
Amiért a valóság beli vélemények sem: mert az ország nagy része nem fidesz szavazó.
Egyébként vannak olyan fideszes állító troll kérdések, ahol egymást pontozzák fölfelé A PÁRT trolljai, és egymást szopják. Oda ha ellenzéki beír valamit, mindegy hogy mit, a lényeg hogy nem ért velük egyet, azt nullázzák.
Szerintem is sokan csalódtak. Én sosem voltam kimondottan Fideszes de sokáig voltam úgy vele, hogy inkább ők mint a többi. Most úgy vagyok vele, hogy csak ők ne...
Olyan nagy kár, hogy nincs egy fiatal, ambíciózus politikus, aki még nem szerepelt le, még komolyan is gondolja, amiket mond és meg lehet bízni benne. Azt se értem miért ilyen vénségek ülnek a parlamentben, mint valami nyuggerklub, vének tanácsa. Holott ez az öregség nem jár bölcsességgel, mint látjuk. Az a néhány fiatalabb, mint a Jakab monduk... Na az meg egy vicc. Viselkedni nem tud, komolytalan.
Nem rózsás a helyzet, kéne vérfrissítés de nem ilyen Jakab-szerű neveletlen kölykökkel.
# 25:
Fekete-Győr Andris már bejelentkezett miniszterelnöknek én úgy vélem Őt kell megválasztani. Ő el fog számoltatni minden Fidesz-szavazót, akik ezt a veszedelmet hozták az országra. 💜🏳️🌈🇪🇺 #RLM
#26!
Éppen most láttam Fekete-Győr 2 posztját: Az egyiket februári, ahol a nyitást követeli, a másik mostani, ahol azt ígére, hogy ha ő lenne a miniszterelnök, akkor 2 héttel az intézkedések előtt jelentette volna be a lezárást.
Ellenzéki vezetőnek én szívesen megválasztom, de nehogy korámnyzati pozícióba kerüljön!
A 30 éves "demokráciában" most először lesz lehetőség kifejezetten kiválasztani a miniszterelnök személyét, és így végre - 30 év után talán egy normális miniszterelnökünk is lesz!
Én legszívesebben Cseh Katalint látnám miniszterelnöknek, de ha nem ő lesz, azt is tudomásul veszem (Orbánon kívül!)
"A 30 éves "demokráciában" most először lesz lehetőség kifejezetten kiválasztani a miniszterelnök személyét, és így végre - 30 év után talán egy normális miniszterelnökünk is lesz!"
Kár, hogy ebből egy szó sem igaz.
A Fidesz mindig úgy nyert, hogy Orbán volt a miniszterelnök-jelöltje.
Az MDF is (Antall) úgy nyert, sőt, még az MSZP (Horn, Medgyessy) is.
Két eset volt, amikor az embereknek semmi közük nem volt a miniszterelnök személyéhez. Amikor Medgyessyt megbuktatták házon belül és Gyurcsány követte. Majd amikor Gyurcsány bukott meg és Bajnai lett az utódja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!