Miért van ennyi csóró munkás egykulcsos adóval szívó Fidesz szavazó, nekik miért jó ez ami van?
A Fidesz szavazók a középrétegből vannak legtöbben.
A kis keresetűek , illetve munkakerülő lumpenek az ellenzékre szavaznak. Nem véletlenül próbálják bekajáltatni őket ezekkel a hazugságokkal, hogy "eu nyugdíj, eu bér, alapjövedelem" stb..
Lehet, hogy tovább látnak azon az 5 kg hálós krumplin, amin dobrev klára mosolyog egy DK-s logó kíséretében.
Nekem pl nemhogy gyerekem nincs, de rákos gyerekem meg pláne. Akkor zárjuk be a gyermekonkológiát. Nekem holmi fidesztálibok ne magyarázzák meg, hogy nekem szükségem van a gyermekonkológiára, vagy hogy annak milyen társadalmi haszna van.
Egy magamfajta DK-s melós eztet nemérti, hogy miért nem lehet kurmpliosztásra költeni azokat a súlyos milliárdokat amit a gyermekonkológia felemészt, hogy orbán a fideszes haverjai rákos gyerekét gyógyítsa.
Ez a cigányok elleni gyűlölet is annyira DK szektás.
Mert nektek már csak ők maradtak lenézni valók a penészes kispesti panelból. Társadalom legalja lumpen krumplizabáló paneltöltelékek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!