Van itt olyan aki eddig Orbán (Fidesz) szavazó volt de megbánta és többet nem szavaz rájuk?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 20:30
A kérdező szavazást indított:
igen, Fidesz-szavazó voltam de többet soha nem szavazok rájuk
továbbra is csak a Fidesz!
29 szavazat
1/12 anonim válasza:
Fidesz szavazó voltam, de elég volt már belőlük. Többé nem szavazok rájuk.
2/12 anonim válasza:
Soha többet nem kap voksot tőlem. Előzőleg se kapott, csak Gyuri bácsi után adtam nekik egy esélyt, de vissza éltek vele.
3/12 anonim válasza:
Én. Akkor is tudtam, hogy szemét banda de az egykulcsos adó miatt jól jártunk család szinten. De ekkora álkeresztény árulóra soha többet.
4/12 anonim válasza:
Jelen.
Azt hittem a szociknál rosszabb már nem jöhet.
Besz0ptam...
5/12 anonim válasza:
Biztos van, de ha megnézzük, hogy amikor legutóbb nem a Fidesz győzött (ez utoljára 2006-ban fordult elő), akkor hány szavazója volt az akkori győztes MSZP-SZDSZ tandemnek és azok hová tűntek. Az SZDSZ megszűnt, az MSZP agóniája még tart, de 4-5%-on mérik őket (ráadásul ebben a Párbeszéd is benne van). Vagyis akik korábban MSZP-SZDSZ szavazók voltak, de megbánták és többet nem szavaznak rájuk, azok több ezerszer annyian vannak, mint akik a Fidesztől morzsolódtak le. Bizony ám! :)
6/12 anonim válasza:
Én 2018-ban rájuk szavaztam, de aztán 2 éve jött a rabszolgatörvény, akkor kezdett megingani a bizalmam, aztán végül otthagytam őket. 2022-ben arra fogok szavazni akinek a legnagyobb esélye lesz eltakaritani ezt a mocskot!
7/12 anonim válasza:
6: én is akkoriban csömörlöttem meg tőlük, 2018 végén. Kiszolgálnak minket túlságosan a nyugati érdekeknek. Elég volt.
Meg a gyűlölködés is zavar, stb.
8/12 anonim válasza:
Semmi gond nincs azzal a törvénnyel. Nem ez a gond a Fidesszel. Sokkal nagyobb gondok. Az az ember egy elmebeteg. A családján belül is. Nemzetbiztonságtól tudva levőek olyan dolgok, amiket ha a köznép tudna akkor.... de inkább nem írom le, hiszen "államtitok"
9/12 anonim válasza:
Én 2010-ben még kampányoltam nekik. Aztán egy eligazításra jött Deutsch Tamás és ritmusosan tapsolva biztatott bennünket, hogy szellemüljünk át és skandáljuk: Viktor, Viktor. Mint a Rákosi rendszerben. Azóta vége. Sajnálom mindazokat, akik bedőlnek a propagandájuknak. Lehetett volna jó is, de mindent tönkretettek. Sajnálom, oda egy jó esély.
10/12 anonim válasza:
Én 2002-ig a szocikra szavaztam, de rájöttem a balosok gazember viselkedésére, azóta a Fideszre szavazok és nem bántam meg. Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!