Van itt olyan aki eddig Orbán (Fidesz) szavazó volt de megbánta és többet nem szavaz rájuk?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 20:30
11/12 anonim válasza:
Azok után amit leművelt, ki az az elmeháborodott félkedélyű marha, aki szavazna még rájuk?? Volt Fideszes vagyok, de nem hüly.e!! Bánom a napot, amikor behúztam azt az x-et. Bár rántotta volna el a kezemet Voldemort:D
12/12 anonim válasza:
Még nem bántam meg, és azt hiszem, nem is fogom, de továbbra nálam csak a Fidesz jön be. Tönkremenne az ország, elárasztanának minket a betele pülők, el lennénk teljesen adósítva.
9-es: mi a baj azzal, hogy tapsolták és a nevét mondták OV-nak? Ha a saját köreiken belül voltak, akkor mi a baj ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!