Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem tükrözik itt (és...

Miért nem tükrözik itt (és Facebookon) az értékelések és a vélemények , hogy az ország nagy része -elvileg- Fideszes szavazó?

Figyelt kérdés

Értetlenül látom, hogy a kommenteknél, az értékeléseknél és a szavazásoknál is jelentős kisebbségben vannak a kormányt támogató fideszes állásfoglalások.

Ugyan ezt látom Facebookon is, pedig ezek elvileg nyílt fórumok.

Kb 20-30% a Fideszes, és 70-80% akik bírálják őket.

Mi a megfejtés?

2021. márc. 6. 21:22
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
73%

És ugye ott a politikai motiváció is ezeknél a rétegeknél. Ha nem a fideszre szavazol nincs közmunka. A nyuggernek meg ott a migránsveszély.

2021. márc. 6. 21:46
 12/32 anonim ***** válasza:
43%

Hetente le szoktam bukni az ellenzéki álkérdéseket kiírók azzal, hogy összekeverik, melyik regisztrációjukkal léptek be.

3-4 ember könnyedén el tudja lepni a magyar politika témát.

Akiket azonnal felismerek:

Hazudsz elvtárs:

Ő egy vitának már a második körében leírha, hogy hazudsz, ha valamivel nem érte egyet. Erre épül az "érvelése". Nyilvánvaló, hogy érdemi vitát szeretne. És persze nagyon érzékeny arra, ha hasonló választ kap, akkor már zavarja a személyeskedés. Egy idő után mindenki megunja a vele való "vitát", ezért ő boldog, hiszen igaza volt és ő marad is értékelgetni.

Semmi értelme vele vitatkozni.

2 bites elvtárs:

Ő mindenkit 2 bitesnek nevez, tehát úgy hülyéz le, hogy magát okosnak akarja mutatni. Aki ismeri a bit fogalmat (nem nehéz téma :) ), az tudja, hogy fogalma sincs, miről beszél, de ő sem akar senkivel sem érdemi vitát, hiszen számára mindenki hülye, akinek az övétől eltérő véleménye van.

Komcsi elvtárs:

Neki az a tévképzete, hogy aki nem rajong az MSZMP utódpártjaiért, az komcsi. Így védi a komcsi utódpártokat. Több értelmes választ kapok, ha a falnak beszélek.

Tehét akiket felismerek, hiszen rendszeres kommentelők, azoknak az a célja, hogy elüldözzék az értelmes eszmecserére fogékonyakat. Ezek után aki betéved ide, azt fogja látni, hogy ellenzéki túlsúly van. És így is van, mert értelmes ember csak elvétve jár ide.

2021. márc. 6. 21:55
 13/32 anonim ***** válasza:
91%

Azért mert feltételezhetöleg aki fideszes szavazó az eléegdtet, aki pedig ellenzéki, az elégedetlne, és az elégedettlenek gyakrabban kifejtik panaszaikat meg az elégdtetlenségüket, mind aki elégedett.

PL: é´n a legutóbbi idökig viszonylag elégedett voltam a Fidesszel,d e amíg elégedett voltam, soha nem fejtettem ki a véleményem a szociális médiákban, viszont amióta elégedettlen vagyok azóta egyre gyakrabban teszem.

2021. márc. 6. 22:03
 14/32 anonim ***** válasza:
70%
Közismert ellenzéki tény, hogy a kőrúton kívül nincs internet, csak M1, Kossuth Rádió és KESMA-féle megyei lapok. Szóval szerintem, a Gyakori Kérdéseknek be kellene vezetni, hogy minden héten kinyomtatják az összes politikai kérdést, elküldik postán minden vidékinek, válaszborítékkal, hogy kifejthesse a véleményét, utána pedig a válaszokat közzétennék a megfelelő topicban. Akkor kérem szépen kiderülne, hogy az országban sehol sincsenek Fidesz-szavazók.
2021. márc. 6. 22:12
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Olyan ez mint a közvéleménykutatás: Nem mindegy hogy BP belvárosban vagy épp egy országszéli faluban teszik.
2021. márc. 6. 22:49
 16/32 A kérdező kommentje:
Oké, de egy kétharmados népakarat legalább akkor 50%-ot hozzon ilyen fórumokon is....ne 10-20-30 százalékokat 🤔
2021. márc. 6. 22:51
 17/32 A kérdező kommentje:
Hajlok rá, hogy 9#-nek van igaza, 1 millió szavazat a történelmi Magyarország külső részéről, 800 ezer cigány "kényszerszavazó", és 500-800 ezer magyar adófizető a kormány összes szavazója.
2021. márc. 6. 22:54
 18/32 anonim ***** válasza:
39%

#16!

Te most a hozzászólások mennyiségével foglalkozol?

Kezdjük ott, a magyar politika kategóriában a kérdések jelentős többsége nem más, mint ballib agitprop tevékenység. Ahogy a te kérdésed is.

Sőt, nagyon valószínű, hogy magadnak válaszoltál, hiszen igazat adtál a 9-esnek (mintha kicsit számítani, hogy te mit gondolsz) és megismételted a kommentjét. Vagyis a saját kommentedet.

Milyen érdekes, hogy a ballibberek legprimitívebb, többször megcáfolt válaszát térdre borulva elfogadod.

A válasz tehát az, hogy ezért mert ehhez hasonló kamu kérdéseket írtak ki.

2021. márc. 6. 23:22
 19/32 A kérdező kommentje:

Objektív kérdésnek szántam, a világháló közösségi felüleletein ténylegesen aránytalanul kevés fideszes jelenlévő magyarázatára...vagyis a nagy "nemzeti" többségük hiányára.

...és megkaptam a válaszokat, azt hiszem.

Köszönöm mindenkinek.

Neked is 18#, bár te valószínűleg fizetett állami firkáló vagy.

2021. márc. 6. 23:29
 20/32 anonim ***** válasza:
51%

#19!

Jól láthatóan függetlenobjetkív van! :D

2021. márc. 6. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!