Este 8 után nem lehet kimenni az utcára. Mi van olyankor amikor vissza kellene menjek a garázsomba valami miatt?
800m-re van 2 utcával arrébb a garázsom. Kb 4 perc biciklivel. Ha a kocsiban hagytam valamit, vagy égve hagytam a gázfűtést, bedugva hagytam a csavarbehajtót, vagy hasonló dolog miatt kellene elmenjek. Ilyenkor mi a helyzet amikor rendőrrel találkozok?
Mit mond a törvény?
“Valami az autóban maradt” nem indok.
“Nyitva maradt a gázcsap” megfelelő ok, mert a “súlyos kárral fenyegető helyzet” elhárítására ki lehet menni az utcára.
Pár hete csináltattam egy ismerősömmel egy kamu igazolást az ő munkahelyére.
Eddig úgy ötször mentem oda vissza keresztül budapesten autóval az éjszakában, egyszer láttam olyat hogy rendőr igazoltatott egy autóst, de az se biztos hogy a kijárási tilalom miatt volt...
"vagy égve hagytam a gázfűtést"
Ez teljesen jó indok: Súlyos anyagi kár megelőzése. Elmondod a rendőrnek, nem kötekedhet.
8
Jó szar lehet budapestinek lenni
15
Még egy ok hogy hálát adjak az Istennek amiért nem Budapesten élek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!