Szerintetek az Ellenzéki Összefogás belefog bukni a védekezés és oltás elleni hergelésbe?
Ellenzéki vagyok, de beismerem, hogy az Ellenzéki Összefogás elrontotta a kommunikációt a járvány terén. Folyamatosan csak uszítanak és a védekezés ellen hergelnek. Ez botrányos, nálam betelt a pohár.
Szerintetek ez imponál mindegyik ellenzéki szavazónak vagy akadnak értelmesebbek is akiket ez felbosszantja?
Na màr ki is bújt a szög a zsákból, a kis fidesz csíra, csak nem értem minek kell ellenzékinek kiadni magad! Miért nem Jakab Pétertől linkelsz, ennyi erővel? Mondjuk ezt? Na takarodj, te kis hazug. Kocc!
Még egyszer elmondom, nem vagyok Fideszes.
Illetve azt is még egyszer elmondom, hogy nem az ilyen előre begyakorolt Jakab féle show-kat kell figyelni hanem amit a köznapokban nyilatkoznak a politikusaik és amit tesznek. Ez a parlamenti felszólalás csak egy műsor, de úgy néz ki működik mert te bőszen bekajálod a 2.5 millió fizetésű nép gyermeke parizerevő jakab felszólalásait..
Fideszes vagyok és beismerem hogy minden fideszes síkhülye,magamat is beleértve.Tessék,trollkodni bárki tud.
A fidesz az aki kizárólag rossz döntéseket hozott járványügyben az utóbbi egy évben.
Kérdező! Ezt a baromságot úgy írtad le, hogy a kezedet Zsóti irányította?
Vagy esetleg, te vagy magad a Zsocika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!