Szerintetek az Ellenzéki Összefogás belefog bukni a védekezés és oltás elleni hergelésbe?
Ellenzéki vagyok, de beismerem, hogy az Ellenzéki Összefogás elrontotta a kommunikációt a járvány terén. Folyamatosan csak uszítanak és a védekezés ellen hergelnek. Ez botrányos, nálam betelt a pohár.
Szerintetek ez imponál mindegyik ellenzéki szavazónak vagy akadnak értelmesebbek is akiket ez felbosszantja?
És szerinted, ha az ellenzék nyer, akkor milyen változás lesz? Mert szerintem semmilyen.
Minden már a fidesz közeli oligarchák kezében van és összezarnak, ha úgy van. Ahogy ez Esztergomban is megtörtént...
Ne haragudj de mit kattogsz ezen? Halott ügy, mindegyik politikus ugyanolyan szarrago itt Magyarországon. Múlt évben el is húztam innen a pcsaba, szavazni se fogok.
Amúgy, szerintem megérdemli az ország azt, ahol tart.
Ha valóban ellenzéki lennél, tudhatnád,hogy ez nem igaz. Szokás szerint csak a Fidesz kommunikálja azt pl. hogy az ellenzék oltásellenes.
Én szoktam nézni a parlamenti közvetítéseket, még Kurcsány is többször kiemelte, hogy oltassson mindenki. Jakab meg csak azt mondja, hogy lehessen választani a vakcinák közül.
És nem a védekezés ellen hergelnek, csak észszerű intézkedéseket akarnak és (anyagi) segítséget a bajba jutottaknak. Pl.senki sem hőbörög a maszkviselés miatt.
Karácsony is azt nyilatkozta, kellettek a szigorítások.
De mondom, ha ellenzéki lennél, ezt tudnád, de ezek szerint a közmédiából tájékozódsz. Úgyhogy szép próbálkozás volt, kis fidesznyik...
Az egy dolog, hogy mit mond el a parlamentben, aztán hogy mit mond a Facebook videóiban meg mit mondanak a párt többi tagjai az megint más.
Ha ezt kérdezned kell akkor nem követed a napi politikát és nincs miről beszélnünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!