Tényleg újra bepánikolt a nép és megindult a roham?
Figyelt kérdés
Azt mondták, újra slágertermék a liszt, a cukor és a vécépapír.2021. márc. 5. 07:33
11/15 anonim válasza:
Vécépapír,ez az ami mindenek felett áll.Még most vegyél párezer gurigával mert ki tudja mi lesz holnap.Pàrszáz liter ivóvizet is tartalékolj mert nem lehet tudni hogy mi lesz egy hét múlva.
12/15 anonim válasza:
A rezsim miatt pánikolt be,ezt is nekik köszönhetjük.Megbuktak,alkalmatlanok, semmihez nem értenek, haszontalanok.
13/15 anonim válasza:
Kis kerti traktort lehet venni hétfőtől, de mezőgazdasági nagy traktort nem. A szerviz is szolgáltatás, ha a gazdának gabonavetés közben bedöglik most a traktorja, majd március 22-dike után fogják elkezdeni a javítását?
14/15 anonim válasza:
Én azt röhögtem, hogy sok ellenzéki nem vesz krumplit meg tésztát politikai-elvi alapon. Ez az ország hogyan tud ennyi hülyét kitermelni?
15/15 anonim válasza:
Online Auchanből délután március 17-én volt a legközelebbi nyitott időpontja. Úgyhogy van roham.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!