Mi a véleményetek erről? Szerintem nagy a baj.
2021. febr. 8. 18:26
1/8 anonim válasza:
Egyik legjobb csatorna az interneten (mármint amihez a videó tartozik)
2/8 anonim válasza:
Hol van ez a jegyrendszerhez.Teee....
Kiscsira.
4/8 anonim válasza:
Én már rémültem meg jobban a képsorok nézésénél is. Amúgy is láttam már ilyen videókat. Nem kell kétségbe esni, biztos kezelik, és a legjobb ellátást kapja. Sajnos még jó pár évig boldogítani fog minket☹️
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem egyértelmű, hogy valami reptilian hüllő-ember, nem véletlenül nyújtogatja a nyelvét, így vesz szagmintát a környezetéből.
2021. febr. 8. 20:03
6/8 anonim válasza:
Állítólag csak tourette szindrómás, azt olvastam valahol.
7/8 anonim válasza:
Ember te eszednél vagy? Ez valamilyen betegség, valószínű amit az előző ír. Ez ellen tudna tenni bármit is? Nagyon nagy lehet a nyomás rajta amúgy is.
Mi az hogy hüllő ember?xd
8/8 anonim válasza:
Bizonyára nagy nyomás alatt van. Egy egyszerű ember is kezeli, kezelteti magát valamivel. Ő különösen. Elképzelhető gyógyszer mellék hatás, de attól még nagyon is képben van. Nekem is vannak kényszer mozgásaim, nekem a bal lábam dobol, amikor valami feszült helyzet van. Én nem irigylem őt. Lehet hogy a csicskái boldogok, és élvezik a gazdagságot, ő nem biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!