Akik vírustagadók meg oltásellenesek kire fognak szavazni?
A fidesz és az ellenzék is oltáspárti és hisz abban hogy van vírus..
Igaz, hogy így a hatpárti ellenzek sok szavazót fog veszíteni emiatt?
7
De rettegsz ne hazudj.Te tisztában se vagy a valósággal.Az ismerőseid nem a "covidba" haltak bele.De rettegsz az oltastol.Tanultal biológiát de nem értesz hozzá.Sajnallak
11
Hát te majd biztosan tudod, hogy ki miért halt meg. Te ismered a valóságot, olvastad facebookon, meg világhelyzetén. Ugye? Nem értem a biológiát? Mesélj már, miért is nem?
És miért rettegek az oltástól? :D Alig várom...
Azért legalább megmutattad, hogy milyen színvonalon megy nálatok a buli. :D
12
Azt nem tudom hogy ki miért halt meg,de azt tudom hogy nem "covidban" mivel ez egy nem létező dolog
Jó mesélek. De akkor először nézz utána hogy mi az az exozoma és ha végig tanulmányoztad akkor utána beszélhetünk erről a dologról.
Majd rettegni fogsz az oltás mellékhatásai miatt.Igen megmutattam a színvonalat.Azt a színvonalat ami jóval fentebb áll a tiednel
Ahahaha
Az exosomenak köze sincs ehhez. Hamar kiderült, hogy a biológiát TE nem érted.
15
Szerintem meg az derült ki hogy nem tudsz semmit az exozomarol,legfeljebb bemagoltad amit el is felejtettel.Gondolom beutotted Wikipédiaba az exozoma szót csak lusta voltál elolvasni hogy miről is van szó ezért bofogtel ide egy selejt kommentet.Ervelos vitát akartam volna veled folytatni de sajnos nem vagy az én szintén így Vitara teljesen alkalmatlan vagy.Jol beégtél kis barátom,máskor inkább maradj csendben meg maradj otthon VIRUSRETTEGO!
Tekintettel a tényre, hogy fogalmad sincs miről beszélsz, csupán valamelyik nagyon alacsony kvalitasú álhírből böfögöd ezt most ide, nem lehet vitát folytatni.
Mivel az "érved" érvénytelen, elfogadhatatlan, én pedig nem fogok neked itt biológiát oktatni.
Ha nem tudod, hogy a vírusok micsodák, és mi az exosome, akkor menj, és tanulj róla,ne tőlem várd, hogy itz tanítsalak.
Az általad említett Wikipedia is jó lesz kezdés gyanánt.
17
Habkatyolj csak nyugodtan,én tudom mi az exosoma,azért is kérdeztem meg tőled hogy mi az mert sejtettem hogy nem tudod.Az alhirekbol meg te tájékozódsz,csak a low IQ miatt ennek nem vagy tudatában
bla bla bla
Dehogy tudod :)
Mutasd, melyik szaklapban publikáltak arról, hogy a covid igazából nem is vírus, hanem egy exosome :D
20
Na jó.Utoljara megkérdezem mi az az exozoma?Ha nem válaszolsz a kérdésre akkor nem csak azt fogod bizonyítani hogy halvány lila fingós sincs a bioszhoz de legalább lesz okom arra hogy ne pazaroljam rád feleslegesen az időmet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!