Mi a véleményetek arról a bizonyos politico-n megjelent nyilatkozatról, ami arra ösztönzi az embereket, hogy ne oltassunk, csak bukjon a kormány?
2 hete halt meg az egyik szülőm, a koronavírus miatt.
Nem hiszem el, hogy azok, akik ezt a cikket leközlik, egyetértenek vele, nincs a közelükben egy olyan ember sem, aki koronavírus következtében hunyt volna el, vagy betegedett meg súlyosan.
Miért kell arra buzdítani minket, hogy ne oltassunk, halljanak meg inkább emberek! Tényleg ez a mostani baloldal? Minél többen halnak meg, annál hamarabb és jobban bukik majd a kormány?
ilyen áron?? szüleink halnak meg és ilyen áron akarnak kormányt váltani?
Ez kiben nyer szimpátiát, kérdem én?
nem hazudom be, miért is tenném ezt? Nem is értem, hogy juthat ilyen egyáltalán az eszedbe, két hét múlva lesz a temetése, nem is értem ezt a hozzáállást
30 napig volt lélegeztetőgépen, te jó ég, micsoda emberek vannak!
El sem hiszitek, mennyi emberrel beszéltem ez idő alatt, és amit a koronavírus művel, halvány lila gőzötök sincs róla.
no, de visszakanyarodva, aki ezzel a nyilatkozattal egyetért, az a szégyen...
2: biztos, hogy beoltatom magam, ez nem is kérdés. Amit én láttam, az bőven elég. Nem csak a tüdőt, de az idegrendszert, immunrendszert is megbolondítja ez a vírus.. döbbenet.
Nem kellett volna ennyi embernek meghalnia, ha nem lenne ez a vírus.
Aki meg ennek ellenére oltás ellen buzdít, annak börtönben a helye
Az, hogy RÉMISZTŐ hogy a Fidesz média mire képes, RÉMISZTŐ! Undorító egy hazugság kampányt folytatnak, és persze szokás szerint sajtóperek hadát fogják a nyakukba kapni meg fizethetik a milliókat ,de sajnos nekik ez megéri mert a baj már megtörtént, az olyanok mint a kérdező elhiszik ezt, mert azt gondolják, hogy ez igaz, pedig nem! Ezt kéne elfogadni, hogy a Fidesz média hazudik, ők tényleg reggel-délben-este hazudnak!
A cikkben Krekó arról nyilatkozik, hogy Orbánnak fontos lesz, hogy olttassanak az emberek, mivel hónapok óta ez a kormány és a Fidesz fő üzenete, hogy ők legyőzik a járványt meg a vírust, meghozzák az oltóanyagot stb.
HA viszont nem oltatnak elegen, akkor ez a kormány felelőssége lesz, és egy bukás számukra, és ennek viselniük kell a politikai következményeit.
Rohandtul nem azt mondta, hogy ne oltassanak az emberek. Csak a Fidesz média szokás szerint hazudik.
itt az eredeti angol nyelvű cikk, a végén van ez az ominózus rész:
Engem nem érdekel a politico. Én egyébként sem mennék Beoltatni magam. Nem érdekelsz engem te sem még a hőbörgésed.
Nem és kész. Eldöntöttem és ennyi.
6
Nem egyszerűen "más a véleménye", hanem uszít. Nem a véleményét mondja, hanem valamire rá akar venni másokat, t9megesen.
A Krekónak is már börtönben lenne a helye, aki politikai céllal uszít.
A gyógyszerekért se "vállal felelősséget" a gyógyszergyár. Még a fogamzásgátlóért sem, ami mellett esik valaki teherbe. A védőoltásnál is ugyanez van.
9
Írd be a nyilatkozatot, és pontról pontra megmondom. Levegőbe nem beszélek.
Az uszítás bűntett, ideje lenne más az elkövetőket megbüntetni, és amikor tömegek kárára teszik, akkor jogos a börtön.
Mellesleg, pl. a holokauszttal kapcsolatos akár INDOKOLT, részleges, stb. nyilvános megkérdőjelezés esetén IS 3 év börtönbüntetés szabható ki. Pedig az nem lenne uszítás, kára se lenne senkinek belőle, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!