Elcsíptem egy olyan beszélgetést hogy egy lakásban működő kozmetikai szalon tulaja "tojik" a hétfői zárásra, és nyitva marad, mert úgyse látszanak kintről. A rendőrségen érdemes hétfőtől anonim bejelentést tennem? Mekkora büntetésre számíthat?
"Tehát életed sincs. Sok mindent megmagyaráz."
Képzeld el van életem, sőt, a közösségi életem a vírus alatt éppen hogy fellendült, ezen az oldalon mindenki be akar szólni a másiknak akármit is ír? Képzeld én is szeretek bulizni és online remekül elvagyok az ismerőseimmel. Erre gondolhattál volna, csak ez egy ilyan oldal, ahol mindenkinek be kell szólni. Szánalom a magadfajta fos.
"Na ha neked ekkora az arcod, anyádtól ne fogadj el ételt, majd menj be a boltba, és közöld velük, hogy neked az egyetem a munkád! Ezután magyarázhatsz azoknak, akik elveszítették a munkájukat."
Na persze, még csináljam is azt, amit te mondasz mi? Benézted hülye gyerek, azt csinálok amit akarok. A gazdasági életben mindig vannak vesztesek, képzeld el, külföldön is, a sokat istenített nyugaton is.
2 pipás szerintem valami féle tudathasadásban szenved :D
Az egyik kommentjében arról pofázik, hogy el kell vállalni bármilyen kuli munkát és nem foglalkozni olyan dolgokkal mint pl. Karrier álmok, célok, hivatás, meg hogy a dolgozó réteg hogy nem tűri tovább a kulákok eltartását, etc. Na most ez tiszta Sztálinista felfogás.
Utána pár komment után kijelenti, hogy az üzletben természetes hogy vannak vesztesek. Ez meg inkább ancap.
Jó gyors Páli fordulat volt.
Amúgy meg, jó, elhiszem hogy van életed, ha te mondod. Bár általában azok magyaráznak arról egyetemistaként, hogy milyen marha jól meg lehet lenni bulik és szocializálódás nélkül akiket alapból nem hívtak meg sehova, így nem vesztettek sokat a karanténnal.
Bár őszintén, ez megmagyarázná miért vonzódsz úgy a boomer spicli kérdezőhöz, és a redpilled retorikádat is xD
Ha incel lennék nekem is bejönne a home office.
' "Remélem, a 24-est is, aki neki szurkol."
Engem biztos nem hülyegyerek, én otthon tanulok az egyetemen. A szüleimnek és a tesómnak is megmaradt a munkája. Szóval miért is kéne negem feljelenteni?'
Nem feljelenteni, szó sem volt erről. Pofán vágni, ahogy előttem írták. Azért, mert egyetért és még bátorítja is azt, aki ilyen ávós módszerekhez folyamodna. Csodálkozunk, hogy a gengszterváltás után 30 évvel is a kommunisták és azok utódai dirigálnak nekünk? Hát persze, mert sajnos van utánpótlás, az ilyen alakok, mint a feljelentgető.
"Az egyik kommentjében arról pofázik, hogy el kell vállalni bármilyen kuli munkát és nem foglalkozni olyan dolgokkal mint pl. Karrier álmok, célok, hivatás, meg hogy a dolgozó réteg hogy nem tűri tovább a kulákok eltartását, etc. Na most ez tiszta Sztálinista felfogás.
Utána pár komment után kijelenti, hogy az üzletben természetes hogy vannak vesztesek. Ez meg inkább ancap.
Jó gyors Páli fordulat volt."
Te szenvedsz tudathasadásban hülyebarom, mert azt nem is én írtam ki hanem valaki más. Na akkor ki is a hülye? Más kommentjét mosod össze az enyémmel. És incel sem vagyok, ahhoz szűznek kellene lennem. Csak ezen az oldalon az az alap nézet, hogy aki jól elvan otthon annak be kell szólni, lelúzerezni leincelezni. Pedig egyik se vagyok. Képzeld el a csajokkal is jól elvagyok csak most neten dumálunk, nem aszért vagyok el jól, mert incel vagyok, bár te ezt úgyse tudod elképzelni.
"2 pipás szerintem valami féle tudathasadásban szenved :D
Az egyik kommentjében arról pofázik, hogy el kell vállalni bármilyen kuli munkát és nem foglalkozni olyan dolgokkal mint pl. Karrier álmok, célok, hivatás, meg hogy a dolgozó réteg hogy nem tűri tovább a kulákok eltartását, etc. Na most ez tiszta Sztálinista felfogás.
Jó gyors Páli fordulat volt.
Amúgy meg, jó, elhiszem hogy van életed, ha te mondod. Bár általában azok magyaráznak arról egyetemistaként, hogy milyen marha jól meg lehet lenni bulik és szocializálódás nélkül akiket alapból nem hívtak meg sehova, így nem vesztettek sokat a karanténnal.
Bár őszintén, ez megmagyarázná miért vonzódsz úgy a boomer spicli kérdezőhöz, és a redpilled retorikádat is xD
Ha incel lennék nekem is bejönne a home office."
Azon kívül, hogy azt a kommentet nem én írtam ki amivel engem oltogatsz, még az egyetemistákról alkotott véleményed se igaz rám, én max akkor nem megyek, hogyha nem akarok. Szóval se a kommetel kapcsolatban se az egyetemistákkal alkotott véleményeddel kapcsolatban sincsen igazad. Viszont én szenvedek tudathasadásba, mikor amivel engem oltassz, az egyik se igaz. És bőven nincs ma olyan időszak, mint a Rákosi rendszer, ha az egyik bolt kinyit, akkor mindegyik kinyithatna ennyi erővel. És igen, győztesek és vesztesek mindig is vannak és lesznek ameddig az emberiség létezik. Meg léteznek olyan hülyék is, akik kitalált dolgokkal oltják a másikat, azaz te. És az alaptalan vádjaidat meg felpontozza többi barom, hozzád hasonlóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!