Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarok miért tűrik ezt?...

Magyarok miért tűrik ezt? Most hozott intézkedéseket hogy fogod megélni ha érintett vagy?

Figyelt kérdés

Középiskolásoktól elveszik a fiatalkorúkat. Most oltással terrorizálják a népet. Bezárják az ovikat, ált.iskolákat. Azok a szülők, kik dolgoznak most nagyon rosszul jártak.

A halálos vírusnak 3%-os halálozási aránya van. Minden boltot bezárnak mi nem élelmiszer/gyógyszertár. Csődbe fog menni egy csomó vállalkozás.

A vendéglátó ipar már haldoklik.

Ki az ütemezett nyitásban hisznek... Meg fogják hosszabbítani ;)

Nagyon sok család fog maradni megélhetés nélkül. Ahelyett, hogy felnőttként kezelnék a népet, és mindenki eldönthetné, hogy fél-e vagy sem, beterrorizálják a népet. Ez diktatúra, nem más.

Magyarok ezt miért hagyják? Milyen következményei lesznek ezeknek a "korlátozásnak"?

2021. márc. 4. 14:56
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
94%

25

Jelenleg a levespárt és szavazóikon kívül senki nincs aki ezt gondolja. Van ennek egy egyensúlya. A kormánynak kell hogy legyen beleszólása dolgokba, de olyanokba amik a magánéletet érintik ne szóljon bele. Ez lenne a normális. A fidesz meg pont azokba szól bele amikbe nem kéne és abba ne amibe meg kéne

2021. márc. 4. 16:38
 32/42 anonim ***** válasza:
92%

Mert sok a birka, aki mindent elhisz a politikusoknak.

Én ma erre a bejelentésre teljesen összeomlottam. Most ott tartok, hogy legszívesebben elkapnám ezt a vírust és belehalnék, csak sajnos arra igen kicsi az esélyem. Csak aztán ne csodálkozzon a kormányunk, ha esetleg mégis lesz egy két öngyilkos merénylő, akinek színtén annyira kilátástalanná vált így az élete, hogy bármit megtenne már.

2021. márc. 4. 16:39
 33/42 anonim ***** válasza:
44%

"7, te miből fogod garantálni azt, hogy pont nem az én barátom lesz túlságosan bezárkózott vagy depressziós a távoktatás miatt?"

Mondjuk abból lehet garantálni, hogy nincs megtiltva az, hogy a barátod találkozzon veled... Ki mondta, hogy egész nap otthon kell ülni!?

"Miből fogod garantálni, hogy nem -e az egyik haverom szülei fogják elveszteni a munkájukat?"

Mit dolgoznak a haverod szülei?

"10, igen, a tankönyv ott lehet segítségül a dolgozatoknál. Nálunk borzalmas a távoktatas, mert nincs regula a tanároknak. Van olyan tantárgy, melyből november óta nem tanultunk semmit, mert nincs tananyag kiadva."

A távoktatás mellett lehet pro és kontra érveket felhozni. Elfogadom, hogy bizonyos embereknek nem jó a távoktatás, de van, akinek igen. Nekem jó, ezért a magam nevében beszéltem. Meg gondolom, raktam kívül másoknak is jó.

"De itt nem csak az oktatásról van szó már. Népet zsarolják az oltásra"

Mivel világjárvány van, és az oltás az egyik megoldás, de egyébként sem zsarolnak, csak ajánlják. Egyébként én sem tervezem magam beoltatni, de ha muszáj lesz, megteszem.

2021. márc. 4. 16:50
 34/42 anonim ***** válasza:
26%
14. Köszönőviszonyban sincs ez a helyzet azzal.
2021. márc. 4. 16:53
 35/42 anonim ***** válasza:
80%
35-igaz ez a jelenlegi sokkal rosszabb.
2021. márc. 4. 19:30
 36/42 anonim ***** válasza:
84%
34-esnek szólt, hmm töröltek választ?
2021. márc. 4. 19:31
 37/42 anonim ***** válasza:
79%
Mennyiben rosszabb,35-ös? És főleg: kinek a hibájából?
2021. márc. 4. 19:42
 38/42 A kérdező kommentje:
Most olvastam, hogy március 8-tól már a tiszta levegővételtől is megfosztanak minket.
2021. márc. 4. 23:24
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
#38: volt, ahol eddig is kötelező volt szabadtéren a maszk. Pl. Nyíregyházán.
2021. márc. 5. 07:20
 40/42 anonim ***** válasza:
87%
Az a baj, a fiatal éveinket is elveszik. A megélhetést is. A szabadságot. Ez max az antiszociálisoknak és a lusta sz@roknak kedvez.
2021. márc. 5. 12:52
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!