Miért baj hogy Szijjártó Péter Miniszter Úr yachton pihent?
Miért baj hogy egy miniszter elfogadott egy ajándékot?
Kinek ártott ezzel?
Nyilván egy miniszternek gazdag barátai vannak, nem segédmunkások.

14-es, már máshová is kiírtad ezt, bár szerintem a trollok szótárában kezd ez a mondat elterjedni...
Most ez a divat, aki trollkodni akar, ezt a mondatot írja. Ugye?

"15 te biztos közel vagy a kályhához..."
Nálad közelebb te proli :D
Voltam már hasonló kaliberű VIP helyeken, csak a hozzád hasonló prokik hiszik, hogy ezek 10 milliós tételek.

"14-es, már máshová is kiírtad ezt, bár szerintem a trollok szótárában kezd ez a mondat elterjedni...
Most ez a divat, aki trollkodni akar, ezt a mondatot írja. Ugye?"
Ez nem divat, làtszik mennyire keveset tudsz te is. Jelentettem a kérdést és bemásoltam a szöveget, amit ilyenkor az oldal jelez.

15/19: aha, pár százezer, te ilyen nagy luxusyacht-szakértő lehetsz. Talán próbáld meg a Googlet, az összes nem kormányzati újság írt róla.
De hogy le ne száradjon a kisujjad, parancsolj: [link]

Aki ez miatt hergeli a jónépet és korrupciót kiált, az szimplán csak más politikai szekeret tol. Fogadjunk az ilyet abszolút nem zavarta, hogy Amerikában a Facebook és a Twitter befolyásolta a választásokat egy politikai oldal irányába. Blokkolták a Hunter Biden botrányt, Cukorhegyi még 500 milliót is adott választási dolgozóknak, stb. A mostani algoritmusos manipulálásokról nem beszélve. Az sem érdekli őket, hogy a Twitter és a Facebook olyan dolog miatt tiltotta örökre Trumpot amiért hivatalosan felmentették. Az sem érdekli őket, hogy a független média motorcsónakját is amelyik a yachtot fényképezte, Soros alapitvány pénzeli.:d
Abszolút nem érdekel titeket, hogy vezető nagyvállalatok kezében van a nyugati politika és média nagy része, de ha a magyar külügyminiszter leül egy vállalkozóval a jachtján egyeztetni akkor apokalipszist hirdettek. Naivak vagytok.
Azt hiszitek ha jönne egy másik szekér akkor minden jobb lenne akkor rózsaszin ködbe éltek.

#26: "Aki ez miatt hergeli a jónépet és korrupciót kiált, az szimplán csak más politikai szekeret tol."
- Nem, nem mindenki tol politikai szekeret. Valakit csak szimplán irritál a korrupció és a törvénysértés. Akkor is, ha Amerikában csinálják, és akkor is, ha Magyarországon. Talán nehéz elképzelni, de nem mindenki pártőrült.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!