Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A krónikus beteg 76 éves apám...

A krónikus beteg 76 éves apám miért nem kapott még oltást, miközben a vele szemben lakó 34 éves csaj aki sportol meg igen?

Figyelt kérdés

Nagyon ideges vagyok, hogy ne a covidot kapja meg előbb, mert már 4-en betegek abban a háztömben. Csajt kérdeztem, Ő is meglepődött mikor hívta a háziorvosa. Nincs semmi krónikus betegsége.

Sajnos én még csak kérdőre sem tudom vonni a dokit, hogy mi ez.

1. Folyamatosan foglalt a telefon

2. Az asszisztens rámcsapja, amint elmondom miért telefonálok.

Vége az lesz, hogy személyesen megyek be.

Fater csak a semmit mondó propaganda leveleket kapja.

2021. márc. 2. 08:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
89%
Mert amilyen vakcina eppen van, olyat oltanak. Apukad szerintem Pfeizerrt fog kapni, abbol pedig nincs eleg. Haverom 43 eves, 4 hete regizett es mar oltottak, en se ertettem.
2021. márc. 2. 10:48
 22/26 anonim ***** válasza:
53%
A kis sportos cicababa véletlenül nem egészségügyi dolgozó?
2021. márc. 2. 11:02
 23/26 A kérdező kommentje:
22: nem, valami projekt menedzser :D
2021. márc. 2. 11:10
 24/26 anonim ***** válasza:
ja, #2-es halj meg csendben, nem okozva senkine sem kellemetlenséget a létezéseddel.
2021. márc. 2. 11:29
 25/26 Gyaszvertemeg ***** válasza:
65%
91 éves rokonom sem kapott még. Viszont egy orvos végzettségű ismerősöm, aki sosem dolgozott egészségügyben, ő simán megkapta.
2021. márc. 2. 11:32
 26/26 anonim ***** válasza:

Szerintem kínait kapott az a hölgy, azt adják egészséges fiataloknak is ha nincs elég sok idős aki elfogadja. Meg valóban nem minden háziorvosnál ugyanolyan az idősek aránya, és nem ugyanannyian regisztráltak az oltásra, így ez a szerencsén is múlik sajnos. Nem a háziorvos tehet róla.

De megértem hogy aggódsz, és remélem hogy minden rendben lesz, nemsokára megkapja apukád is az oltást és nem kapja el addig a covidot!

2021. márc. 4. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!