A krónikus beteg 76 éves apám miért nem kapott még oltást, miközben a vele szemben lakó 34 éves csaj aki sportol meg igen?
Nagyon ideges vagyok, hogy ne a covidot kapja meg előbb, mert már 4-en betegek abban a háztömben. Csajt kérdeztem, Ő is meglepődött mikor hívta a háziorvosa. Nincs semmi krónikus betegsége.
Sajnos én még csak kérdőre sem tudom vonni a dokit, hogy mi ez.
1. Folyamatosan foglalt a telefon
2. Az asszisztens rámcsapja, amint elmondom miért telefonálok.
Vége az lesz, hogy személyesen megyek be.
Fater csak a semmit mondó propaganda leveleket kapja.
10: apám asztmás (is) szóval ha elkapja ő már csak lábbal előre jön ki a kórházból.
És írtam, hogy a háztömbben már több covidos van, remélem megértitek ha kicsit aggódok...
Az orvos központi listát kap, hogy kinek mit adjon, nem ő dönti el.
Ha a soron levők közül nem mindenki jön el, és marad vakcina a nap végére, akkor a felbontottakhoz gyorsan keresnek embert, hogy azt ne kelljen kiönteni. Így lehet, hogy fiatalabbak is megkapják, akik később kerülnének sorra.
Nos, ha engem kérdezel, miért nem kapott, mivel nem vagyok se háziorvos, az oltási tervet és listát se ismerem, ezért határozottan tudom állítani neked, hogy fogalmam sincs.
Talán helyesebb lett volna úgy kérdezni, hogy ilyen helyzetben mit lehet tenni? Persze én erre se tudom a választ, de hátha mások jártak már hasonló cipőben, és bírnak adni segítő választ.
Egy valami biztos, amit tudok még én is, hogy az oltást végző háziorvosok központilag kapnak egy névszerinti oltási listát, és közlik velük a vakcina fajtáját. Tehát őt hiába nyaggatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!