Csak én érzem ugy, hogy kötelező lesz a vaccina?
"Mi lesz, ha kötelezö lesz?"
Beadatod, mint minden eddigi kötelező oltást. Mivel ki tudtad írni ezt a kérdést ide, feltételezem azokba se haltál bele.
"Dr. Gődény is megmonta, hogy élnünk kel, nem pedig korlátozva leni"
Ebben kétségkívül igaza van, jó volna újra indítani az életet, de ahhoz bizony oltani kell.
"De mit árthatnék én a többi embernek? Hisz akik majrésak, azok be fogják oltatni magukat, így ha elkapom, és átadom nekik, elvileg nem purcannak meg. Akik pedig nem adatják be, azok nyilván hozzám hasonlóan gondolkodnak, vállalják a kockázatot. "
Egy dolog, hogy hülyeségből önként vállalod a kockázatot, de sajnos még a hülyéket is kénytelenek kikúrálni az orvosok és ápolók, ami nem egy nagy élmény, és amúgy is túlterheltek.
Másfelől vannak, akiket nem lehet még beoltani, de fokozottan veszélyeztetettek, pl. várandós nők.
"Öcsém, én nem akarok elpatkolni, azt csak példaként írtam. A lényeg, hogy engem senki nem fog oltásra kényszeríteni."
Nem úgy nézel ki... De nyugi, majd az emberek értelmesebbik fele megvéd téged magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!