Kinek hiányzik a heti-hetes?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 00:06
1/13 anonim válasza:
Hernádi Juditnak, Hajós Andrásnak, Gálvölgyi Jánosnak, Farkasházynak. Talán még a Verebesnek és a Havasnak is.
2/13 anonim válasza:
Nekem!Régen mindig néztem,és szerettem.A végére már eléggé elcsesződött a műsor,jobb is,hogy befejezték :S
3/13 anonim válasza:
Nekem nem,az biztos..XD
Gondolom azoknak hiányzik,akik pénzt kaszáltak belőle..
5/13 zanatkornel válasza:
Pff heti hetes... Ott a liberális szenny, meg a régi "dicsőséges" rendszer "szép" és feledhetetlen emlékei. Utóbbi valóban igaz, de sajnos nem a kommunizmus jó cselekedetei miatt (hisz ilyen aligha volt). Nekem olyan beütésű volt a műsor, mint egy 70-es évek végi kabaré, csak némi technikai változtatással meg M1 logó helyett RTL-es logóval (asszem ott ment) Szerintem jó, hogy megszűnt, befejezték, abbahagyták, legalább ezzel se fertőzik a tiszta elméket...
Lehet leszavazni, ez az én véleményem...
6/13 anonim válasza:
réges régen még valamikor vicces volt, de átment totálisan egy politikai műsorba...
7/13 anonim válasza:
Nekem nem hiányzik, a Fidesz ellen találták ki az egészet.Uncsi mszp-s dumát nyomattak benne...
8/13 anonim válasza:
Nocsak, megszűnt? A Fidesz ezt is kinyírta?
10/13 anonim válasza:
Nem örülök, hogy megszűnt, mert magas nézettségű volt, tehát politikai okból szüntették meg. Ez pedig nagyon nem szép dolog.
Egyébként nem néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!